miavega Merhaba, mide rahatsızlığım var. Midenizi rahatsız etmeyen demir hapı önerilerini bekliyorum kızlar 🌸
Becuk miavega canım bana gyno Ferro diye bir hap verdi önce doktor. Mide bulantımi artırdı ve kabızlik yaptı. Sonra suda eritilen bir tane var fertamir diye onu verdi. Çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım. Bir danış doktoruna istersen
Faeryglory NBT nin endofer ilacı tavsiyemdir hem mideye dokunmuyor hem kabızlık yapmıyor. Hemde nona iron sayesinde kana hızlı karışıyor
Emelzmz Ferplex kullaniyorum surup seklinde tek kullanimlik siselerde, demir haplari cok yan etki yaptigi icin buna geçtim. Gayet memnunum.
Smyykrc- miavega bende suda eritilen fertamir kullanıyorum herhangi bir yan etki görmedim sadece affedersiniz büyük abdest renginin siyah olması dışında oda bütün demir ilaçlarının yan etkisi zaten
Beybitooo miavega ferrum benim midem çok hassas hamile değilken bile herşeye kusarım dokunmayan tek demir ilacı bu oldu
Evhamlikurabiyeanne Ferro sanol kullaniyorum kabizlik yapiyor doktora gidince degistirmesini isteyecegim ilk kizimda tardyferon kullanmistim iyiydi