Cerenvebebisi-01 Kızlar 8 gün önce sezeryanla doğum yaptım yara iyileşme süreci daha doğrusu dıştan değilde iç yara süreci nedir bilgisi olan başından geçen var mı ??
_almirasmom Cerenvebebisi-01 dogumdan 5 gun sonra net yuruyebıldım temızlıgımk herseyımı yaptım ama hıc ıc dıkıs sıkıntısı yasamadım 2. Gebelik teyım pes pese oldular neredeyse hala sıkıntı yok
ebru1221_ Cerenvebebisi-01 dikişlerin tamamen iyileşmesi 4-6 hafta arası rahim de 6 ayda kendini toparlıyor demişti bana ebe. Doğumdan 6 ay sonra kontrole gittiğimde de rahim toparlanmış yumurtalıklarında gayet güzel çalışıyor demişti doktor
Cerenvebebisi-01 Reina sıvı tüketmeye çalışıyorum ama bu seferde çok acikiyorum ekmek tuketmedigim için kabız olurum afedersiniz ıkınma felan olur bişey olur diye korkuyorum
Cerenvebebisi-01 _almirasmom sıvı tüketmeye çalışıyorum ama bu seferde çok acikiyorum ekmek tuketmedigim için kabız olurum afedersiniz ıkınma felan olur bişey olur diye korkuyorum
Cerenvebebisi-01 Akdogan70 sıvı tüketmeye çalışıyorum ama bu seferde çok acikiyorum ekmek tuketmedigim için kabız olurum afedersiniz ıkınma felan olur bişey olur diye korkuyorum
Reina Cerenvebebisi-01 haklısın canım. Ama bir ayda toparlarsn merak etme. Ben sırf yine sezeryam olmamak için gittim normal doğum yaptım:) bana göre sezryn çok daha zor