Mltm95 ileri haftalarda maalesef artık bir çözüm yok gebeliği öğrenme sürenizede bağlı tabi ama 3-4. Haftalarda krem/yağ kullanmaya başlamak,bol su tüketmek ve egzersiz yapmak cildi esnetmek beslemek gerekiyor ki 20 kilo alsanızda cild kontrollü alanı olsun genişlesin ve kapansın maalesef genetik bahane edilsede %50 bile değil etkisi.Doğum sonrasına odaklanın küçülürkende çatlama hızla devam eder doğumdan sonra ki ilk 3 ay krem/yağ için çok önemli büyürken çatlamamış ama küçülürken çatlayan çok insan var daha fazla yayılmasını engellersiniz en azından💐
Bol su ve haftalık yoğun spor dışında Ben öğrenir öğrenmez lierac kullanmaya başladım hatta şöyleki kd doktoruma önce telefonda hamile olduğumu testi söyledim oda bana yarına müsaitliği olduğunu hemen Lierac almamı söyledi günde 5-6 kere sürüyorum özellikle gece tuvalete kalktığımda çünkü gece kuruma çok oluyor 31+4 bugün ve 4. Kutudan sonra saymayı bıraktım.Kalça,bel,göğüs,bacak içi ve göbek kullanıyorum sıfır çatlak devam ediyorum bakalım neler olacak🫠