Koalams Sürekli derin nefes almaya çalışıyorum aylardır bu şekilde sizde de oldumu yada şuan varmı nasıl geçirdiniz acaba 🙏🏻😔
Rehdaveannesi Koalams 31 haftalığım, haftalardır boğulur gibi nefesim daralıyor, çarpıntı oluyor derin nefes almaya çalışıyorum. Rahim büyüdükçe ciğerlere baskı yapıyormuş ve kalp daha hızlı çarpıyor bebeğe kan akışı olsun diye
Gorkemm Koalams ilkinde de en başından beri yaşadım hatta o yüzden kardiyolojiye yönlendirdi doktor her şey normal çıktı şimdi ikinciye hamileyim gene en başından beri sürekli bi nefes alamama aldığım nefes yetmiyor gibi değişik bir şey oluyom
Adenala Koalams Benim covidden sonra hep öyle oldu telefonda arayanlar bile merdiven mi çıktın diyorlardı 37. Haftaya geldim hala öyle
Rehdaveannesi Koalams Sizinki erken başlamış, bir kardiyoloji baksın bence ilerde ritmi bozukluğu bile oluyormuş, düşünüp kendinizi sıkmanızdansa içiniz rahatlar
Gorkemm Koalams bende de aynı maalesef dediğim gibi beni kardiyolojiye yönlendirdi en başından olmaması lazım ileriki haftalarda başlar dedi gittim testler filan yapıldı normal çıktı bende de erken başladı hep sizde isterseniz bi kardiyolojiye gidin içiniz rahatlar en azından bir şey yoksa da
Koalams Gorkemm evet bende gittim bir sorun yok dedi herşey yolundaymış ritim bozukluğu için Holter taktılar bantladılar ben gece onunla yattım ertesi gün hastaneye gittim ama gecw çok kaşındım bantlardan yanlış çıktı tekrar yapalım dediler istemedim 🤷🏻♀️
Gorkemm Koalams herkesin vücudu hamileliği farklı işte benimki de haftam ilerledikçe azaldı mesela tam tersine şimdikinde gene var bakalım haftam ilerledikçe gene azalıp bitecek mi