nurbanuoksuz Jessica merhaba.. özel mıdelıne hastanesine gidiyorum sevgi sarı demir çok tatlı bi bayan tavsiye ederim
NALIN Adana da doğdum büyüdüm ama suan orada yaşamıyorum tek bildiğim özel güney adana has osman çakar çok iyi bir doktor çok ilgili
Zbydyrz Sedanur01 sanırım 16. Haftamda söyledi şuan 34 haftalık olduk net hatırlamıyorum 😊 Sizin daha yeni o zaman
Sedanur01 Zbydyrz 15+5 deyim bendeee bakalım hayırlısı olsun 12 haftalık ilken Nezihi bey birşey söylemedi 🙈 ama çok memnunum doktorumuzdan Haftaya kontrolüm var o zaman söyler sanırım
Zbydyrz [bilinmeyen] evet çok memnunum öneririm... sıcak kanlı Güler yüzlü ilgili bir doktor hiç yabancılık çekmiyorum gebeliğimin başından beri ona gidiyorum 🤩
Sedanur01 Zbydyrz Doğum ücreti ne kadar canım normal ile sezeryan fiyatı biz sormayı unuttuk ve bir sonraki randevuda ancak öğrenebiliyoruz . Telefonda bilgi vermiyorlar
Zbydyrz Sedanur01 canım inan bende sormadım daha nede olsa orda doğacak diye 😂 ama benim randevum 4 nisanda öğrenirim ki sanırım bana gün verir gittiğimde 🤩 sana yazarım eğer senin ki benden önce değilse 😉