Alynyldr bende buna benzer bir durum yaşadım 1.5 ay önce. Hatta buraya da yazdım. Kimse mağdur olmasın diye. Kişi surekli instagramda ismini değiştirip insanları kandırmaya devam ediyor. Benimde kapi süsüm kırık gelmişti. Bunu belirtmeme rağmen bana hakaret edip engellemişti. Diyeceğim şu ki tabikide hesabı şikayet edelim ama ben ayrica fatura göndermedigi ve usulsüz işlem yaptığı içinde şikayette bulundum. Devlet peşini bırakmamış ve para cezası ödemiş 😃 hakkım kalmadı çok şükür. Çünkü gerçekten çok üzülmüştüm. Haksız olmasına rağmen engeli kaldırıp bana hakkını helal etmediğini, çocuğundan çıksın gibi beddualar etti. İnsanlar çok garip gerçekten. Hamile insanların güzel telaşlarini suistimal ediyorlar ve hamile kadınların ahını aliyorlar. Hala akıllanmıyorlar. Diyeceğim şu ki asla peşini bırakmayın dekont, ekran görüntüsü, isim herseyi mutlaka alın ve cimere gönderin tuketici haklarına gidin. Onlar peşine düşüyorlar ve ceza ödüyorlar. Ve inanın ki Allah yanına bırakmıyor, yedirmiyor haksiz kazancı. Fazlasıyla çıkıyor. Bu sebeble hakkınızı savunun ve şikayet edin