tubaa_grl Cicekkk35 Allah analı babalı büyütsün inşallah bende 34 deyim ilk gebeliğim arada sancı gibi agrı geliyor yalancı mı gerçek mi nasıl anladınız acaba
Elifcan111 Cicekkk35 aaaa doğum yaptınız mı ?açıklık 2 cmdi ilerledi de mi aldılar doğuma yoksa başka sebepten mi.
Cicekkk35 Bbuse12 Sancılarım baslamıstı 3 gün hastanede yattım durdurdular sonra cıkmıstım 2 gün sonra tekrar basladı sancım sezeryana aldılar
Cicekkk35 Aden17 daha dün dogdu. 1 hafta kalacakmış sanırım. Ben baska hastanedeyim oğlum baska hastanede. Ben göremedim daha
Naciyemutlu Normal doğum olma olasılığı böyle durumlarda yok mu peki yada sizin başka sağlık probleminiz mi vardı..
Naciyemutlu Cicekkk35 hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim en koşa zamanda da kavuşursun inşallah bebeğine 💙
Cicekkk35 Elifcan111 evett yaptım. Gene sancım cıktı eski sezeryanlı oldıgım içinde sancı cekmem sakıncalıymıs
Aysemm44 Cicekkk35 Sezeryanda uyanıkmıydın cnm banada dediler 36 haftada dönmezse sezeryan olursun korkuyorum ilk normaldi bunuda normal istiyorum
Cicekkk35 Aysemm44 belimden asagı uyusturmaya calıstılar ama ben uyusmadım o yüzden tamamen uyuttular beni