Leyli_gul Adet tarihine bir hafta var kızlar ama yaptığım gebelik testleri iki gündür pozitif çıkıyor bazıları silik bazıları çift çizgi adet öncesi böyle çıkması yanıltıcı olabilir mi
Temmuzmucizesi26 Leyli_gul bence yanıltıcı değil 4 tane test yapmışsınız var gibi acile gidip kan verin
sweetmom_ Temmuzmucizesi26 merhaba benim adetime 9 gün var. Çok afedersiniz aşırı akıntım ben göğüs ucu hassasiyetim var. Ben dün gece dayanamadım bir test yapayım dedim silik çıktı ve 2 yıldır evliyim ilk defa silik çıkan bir testim oldu. Acaba gebelik olma olasılığı var mıdır?
Zeynep299 sweetmom_ çıkar çıkar hamilesindir tekrar tekrar aynı sonuç alıyorsan yanılma değil. Ama içinde kuşku duyuyorsan 1 gün geçince tekrar yine yap
Temmuzmucizesi26 sweetmom_ benimde ilk testim silik çıkmıştı bence 2 tane daha alın bugün ve yarın tekrarlayın ❤️
sweetmom_ Temmuzmucizesi26 siz kaç gün varken yaptınız? Benim adetim 19 Nisan da ve ben gece 3te yaptım. İnşaallah pozitif olur. Lütfen dua edin🤍🤍🤲🏻
Temmuzmucizesi26 sweetmom_ hamilelerin duaları kabul olur derler inşallah rabbim kucağınızı doldursun hiç ummadığınız anda 🥰 benimde bir bebeğim hastalıktan sonlandırıldı imtihan dünyası herkesin farklı farklı
Leyli_gul Temmuzmucizesi26 ah amin çok üzüldüm Allahım yüzünüzü güldürecek bir evlat daha vermiş çok şükür sağlıkla gelsin
sweetmom_ Temmuzmucizesi26 Allah razı olsun. Rabbim size de sağlıkla nasip etsin inşaallah. Hayırlı bayramlar 💐💐