Merve_volkan Dün gece 11 de suyum geldi 40+5 de acile kostüm gece 3.20 de yavrum kicagimdaydi suni sancı destekli bı doğumum oldu ama korkulacak bişey yokmuş suniyi de kendi sancini da düzgün karşılamak önemli olan
18082018 Merve_volkan yaa bayram şekerimi aldım desene rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bu güzel günde en güzel hediyeyi almışsın 🥰
esmaerdemir Merve_volkan Allahım bize de nasip etsin imşallah size de hayırlı olsun 🥰🥰 benimde 20 gün içinde doğumum olacak çok korkuyorum
Merve_volkan esmaerdemir korkma canım Allah’a sığın bol bol dua et inan bana Allah yardım ediyor yoksa bende çok korkuyordum anlatamam sezeryan düşünüp eşimi ikna etmeye bile çalışmıştım ama Rabbim yardim etti
Merve_volkan esmaerdemir korkma canım Allah’a sığın bol bol dua et inan bana Allah yardım ediyor yoksa bende çok korkuyordum anlatamam sezeryan düşünüp eşimi ikna etmeye bile çalışmıştım ama Rabbim yardim etti
Merve_volkan Meleknurcinar kanepe de uzaniyodum birden karnımın içinden gazoz kapağı açar gibi pikndiye bı ses geldi anladım dedim bişey koptu içimden acısız bişey ayağa kalktım hemen banyoya gittim ki hafif kanlı bı şekilde suyum heldi
Meleknurcinar Merve_volkan ya benim de az önce sade su tarzında iç çamaşırım ıslandı yarım çay bardağından az ama hiç sancım yok acaba suyum mu geldi