anneadayi__ Kızlar kan testi verdim 0,4 negatif diyor yükselme imkanı var mı çok moralim bozuk çok regl 1 gün gecikti yani bugün olmam gerekiyordu benimki de normalde hiç gecikmez oyüzden bekleyemedim test yaptırdım 😏 artabilirmi değer fikirleriniz neler
Beyzanur_1919 anneadayi__ geç döllenme değilse eğer çıkması lazımdı biraz daha bekleyin adet olmazsanız tekrarlayın kan testini
Sevvalll42 anneadayi__ bende öyle diyodum adetim hiç gezikmez falan diye geçen ay durduk yere 6 gün gecikti ve sonuç hüsran adet oldum ondan öncede 2 gün geçmişti 🥹
Aleve Bende regli bir gün geçti 10 aralikda olmam lazımdı 11 aralikda test yaptım 0.100 çıktı 16 aralikda bidaha yaptım 51.8 ile hamile olduğumu öğrendim
anneadayi__ Aleve sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 Bende beklicem mecbur regl olmazsam tekrar test yaptıracağım
anneadayi__ EbruSezen ama geçen yıl erken doğumdan bebeğimi kaybettim yine de olabilir mi ve doğal yolla hamile kalmıştım
Hayalciressam anneadayi__ canım tüm dualarım seninle inşallah tez zamanda güzel haberi alırsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın❤️❤️🌹🌹🌹
EbruSezen anneadayi__ bende pcos ve rahim ağzı kanserine rağmen bana çocuğun artık olmayacak demelerine rağmen normal yolla hamile kaldım
EbruSezen anneadayi__ bende de böyle durum oldu canım içini ferah tut ama bunda kötü bi şey yok birazcık denk getirme işi aslında 😀 ve başın sağolsun unutma ki meleğin seninle ve kardeşi olsun çok ister dediğim gibi biraz denk getirme işi
EbruSezen anneadayi__ ben bu testlerin pcos gösterme sebebini görümcemin bana bel altı İftira atması ile öğrendim🤮 hamile olmayan normal bi kadında bu testlerin sonucu 2 3 olmalıymış hatta bir erkekte dahi yapılsa böyle sonuç olurmuş sadece pcoslu kadınlaeın sonucu böyle oluyor 10 tane doktor geçmiştim zamanında