Pamukluanne Evetttt kızlar artık günlerime girdim ve heyecandan çok korku yaşıyorum ilk gebeliğim dua edin bize 🥲
Melek2552 Pamukluanne benim son 7 ve 2. Gebelik bide bana sor sen o korkuyu 😥😥😥 ilk doğumum ve sonrası çok zordu bebeğimde kolik bi bebekti 8 ay hiç susmadı inşallah bu sakin olur birbirimize dua edelim 🤲
esmaerdemir Pamukluanne benimde son 20 gün korkuyor muyum evet ilk defa yaşayacağımız için ama hep bebeğimi kucağıma verdikleri zamanı düşünüyorum onunla ilgili hayallerimi düşünüyorum sonra azalıyor bir nebze korkum sende öyle düşün bence 💝🤲🏻🤲🏻 allahım bir avazda kurtarsın biz hamileleri inşallah 🫶🏻
merve_bulut Hiç korkma sezaryende olsa normalde olsa bebişi kucağına alıp kokusunu içine çektiğin an mükemmel o anı düşün sürekli
Pamukluanne merve_bulut o anı rabbim bekleyen herkese nasip etsin geceleri uykularım kesildi artık bide karnımda çok baskı oluyor nefes alamıyorum tam uykudan oldum😪
Pamukluanne esmaerdemir düşünüyorum evet ama işte korkunun önüne geçemiyoruz inşallah sağ Salim bebeklerimizi kucaklarımıza alır yine yazarız 😃
Momycik34 Benimde son 85 ilk hamileliğim ve aşırı korkum var 🥲🥲 ve canım çok tatlıdır beni kan tutar panik atağım var nasıl doğurucam bilmem. Doğum konusu açılınca ameliyat ya da normal doğumda olsa korkudan ağlayasım geliyo. 🥲🥲
Pamukluanne Momycik34 Allahım dirayet güç versin inşallah o an hepimize içgüdüsel dayanma gücü versin inşallah 🌸
damlafb Benim de son 10 gün bugün acilden kontrole gittim açılmam vb var mı diye yok sancımda yok inş 40 haftayı bulmaz 😂