Sibeltolga Kızlar selam 21+2 olduk akşam üzernden itibaren hsettm şimdide yapıyor. Rahmime tekme atıyo sanki rahmimin tam üstü gönek deliğimin tam altı tekmemi bazılarnzn dediği gbi hckırıkmı secemedim yardmcı olurmusunuz 🙂
Azrazerin Sibeltolga bebiş zaten rahimdede attığı tekme mesaneye geliyor 😆bu haftalarda artık el kol hareketleri daha aktifleşiyo güçleniyorlar 🤗mesane ye denk gelen darbeelr çok tuhaf oluyor😅
Sibeltolga Azrazerin sanki gazın ckkcakms gbi bianda pıt ediyo korkuyorum töbe töbe tarf te edemiyorum bksana 🙄😂
Sibeltolga Azrazerin kacıncı haftandasın sanki baloncuk patlıyo rahimimin üstünde 😂😂 kızdım bnde durdu sıpa keske kızmasaydm 😂
Azrazerin Sibeltolga 24+4 olduk☺️Ama hala devam daha da devam edecek inş 😅en azından daha yukarılara çıkacak
Sibeltolga Azrazerin kız 24 de kdar böylemi hsedcex bnm içim bi tuhaf oluyo be böyle ne komik uyuyamıyorum 🙂
alisaorkhan Ben 24-27 haftalar arasi oyle hissettim ama bana sanki parmaklariyla vajinamin icini kurdaliyormus gibi geliyordu 🙄ben oyle hissediyordum ama o dediginiz gibi pit pitda oluyordu ara sira😁 şimdi 33 hafta olduk öyle vuruyorki acaba kafami atdi tekmemi atdi dusunuyorum🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Aysse20 Haha aynen yapiyo benim bebisimde 23 haftalik tuhaf oluyo biyerden ayak fln cikipgelcekmis gibi😅