Edolokko Bebekle anne kan uyusmazligi diye bir sey mi var ben daha yeni duyuyorum 29.haftadayim hicbir doktor bana bir sey demedi ne zaman belli oluyor anne ve bebek kan uyusmazligi
Ezgikurt Edolokko ewet esimle benim aramda kan uyuzmazligi var oglum babasinin kan grubunu alinca oda benle kan ugusmazligi oldu sariligi cok hizli yukseldi mavi isik tedavisi gordu kuvezde dogunca anlasiliyo bebekle olan ugusmazlik
hunilimom Edolokko senin negatif eşinin pozitif olunca uyuşmazlık oluyor 28. Haftada iğnesi var benimle eşimle var aramda
Haticesavas Ben 23 haftalık hamileyim şuan eşimin kan grubu pozitif benim negatif doktor benden kan tahlili istedi bebegimin kan gurubuna bakılacak eğer pozitif cikarsa 28 haftalık olunca igne vurulucam negatif cikarsa benimne ayni olduğu için sorun olmaycak Edolokko
Civciv53 Edolokko hayır canım annenin negatif babanın pozitif olma durumunda kan uyuşmazlığı oluyor endişelenmene gerek yok senin
Civciv53 Rsahbaz hanımefendi nasıl böyle bir bilgi verebiliyorsunuz ya bilmeden. 28. Haftada da yapılıyor kan uyuşmazlığı iğnesi aynı zamanda en ufak bir kanamada yapılması gerekir bu iğnenin. Ayrıca doğum gerçekleşince 72 saat içinde tekrar vuruluyor
Haticesavas Rsahbaz ben 1 kimyasal gecirdim 1 de kalbi durdugu için dusuk yaptim 6 haftalikken bu 3cu hamileligim oyuzden bilmiyorum
Edolokko ikitosbikannesi_ hayir ikimizinde pozitif ama bebekle anneninki uyusmazsa igne dediler hic duymadim boyle bir sey. Benimki AB pozitif esimin 0 pozitif
gamzeozgr eşlerden biri pozitif diğeri negatifse eğer ilk doğum da bir sakıncası yok fakat doğumdan sonra iğne olmak gerekiyor bir sonraki çocuk için