Asiya__0045 tzeanneck 15 haftalıkken erkek dendi 18 haftalıkta kız dendi 20 haftamda yine erkek dendi şuan 21 haftaliğim ve kesin bişi bilmiyorum 🫣🫣🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Civcivlerinannesi Genellikle en net cinsiyeti detaylı ultrason da öğreniyorsunuz. Küçük haftalarda yapılan tahminler yanıltıcı olabiliyor. En ideal hafta 16 hafta.
Civcivlerinannesi tzeanneck doktorun tecrübesi ve uzmanlığıda önemli tabi. Alanında çok bilgili ve uzman olan doktorlar bebeğin bacak arasına bakmadan cinsiyeti 10.11. Hafta da söylüyor.
Civcivlerinannesi tzeanneck bacakları eğer uygun pozisyondaysa 16. Hafta da net şekilde tahmin de bulanabilir.
Petek35Ozcan Vallah ben 16. Haftada doktor kiza benziyor dedi 25. Haftada kiz diye kesin dedi bence yanilma yapan doktorlar fazla detayli bile bakmiyorlar ya hemen gorunmedi diyorlar yada kordon gorup oglan diyorlar iyice bakmadan sonucta sağlıkla gelsinler bebişlerimiz gerisi onemli degil
Civcivlerinannesi Petek35Ozcan kesinlikle doktor da çok önemli bazı doktorlar detaylı bakmıyor muayene süresini çok kısa tutuyor. Bazıları ise 25 dk inceliyor her detayına kadar.
Nes7616 11 de bana kıza benziyor dedi çok erken değil mi ikili test zamanı işte perinatolojide incelenirken,herkes kıza benziyo dediyse kızdır diyo da erkek olma ihtimali de hala çok yüksek değil mi