ZeyHus33 Kızlar yeni ogrendm doğrumu bilmiyorm Size danışayım dedim. Yarın sabah Mezarlığa gidelim dedik sonra yengem dedi seni çıplak görürler Urasirlar hamilesin 7 kat peceteyi özel bolgene koy gidersen dedi Doğrumu bu hamileyken gidilirmi ?
bkt_bll3 ZeyHus33 banada gidilmez dediler canım bende bilmiyorum doğrumu değil mu gitmemiştim herkes hamile bayanın gitmemesi gerektiğini soylemisti
Esraaaas ZeyHus33 tabiiki de gideceğim ne alaka ya hamileyken yakınını kaybedenler napıyorlar evde mi duruyorlar
esty35 ZeyHus33 ben gittim bugün amcam dedem ve babaanemin mezarına. Kimse de sen hamilesin gidemezsin demedi
FyA bkt_bll3 ne alaka yaaa ve sizde bu yüzden gitmediniz komik hurafelere neden inanıyosunuz ??? Yaptığınız uygulamanız yani hiç doğrumu akıl mantık kullanın
yasemnkts Annemin senesi daha dolmadı. Bu onsuz geçireceğim ilk ramazan Bayramı öyle ya da böyle gideceğim rabbime sığınıp. Daha önce de gittim hamileyken bir şey olmadı ilk defa duyuyorum.
Yusragezer ZeyHus33 ben 2. Ayımda babamın mezarına gittim hiç 7 kat peçete falanda yapmadım hiçbirşey de olmadı hurafe bence
ZeyHus33 Rsahbaz kız neblm bak yorumlarda bile çoğu gidilmez demiş çoğu ilk defa duymuş bende ilk defa duyanlardanim mrk ettim Sizlere sorayım dedim Öğrenerek hareket ediyoruz Doğrumu yanlsmi öğrenmek istedim sadece banada saçma geldi ama Neblm
FyA ZeyHus33 ben bugün gittim valla çok şükür öle şeyler düşünmeyin saçmalık ötesi hurafelere nasıl inanıyosunuz ?
umena ZeyHus33 hahahahahahaha ay koptum pardon yaaa 7 kat peçete mi koyacakmışsın zhxhxhxhddhdhdh askooo çok hurafe gördüm böylesini görmedim 😂😂😂😂 Daha bugun mezarlık ziyareti yaptım buarada özellikle türbe ziyareti yaparım ki evladımın maneviyatı güçlü olsun 🌺 inanmayın böyle şeylere
Bsrrgl ZeyHus33 ya çok pardon neresinden uyduruyor ya bu insanlar bunları. İlk hamileliğimi öğrenmeden 2 hafta sonra babamı kaybettim. Her hafta gittim. Şimdide gidiyorum . Bir kere duymadım ya. Bu konuşanların hiç vok yakını vefat etmemiş heralde. Geçende de okudum onada gitme gidilmez bebeğin ömrü kısa olur demişler. Onun ömrü zaten yazılı neyi kısalacak. Allah’ın işine karışmayın kardeşim doyeaim geliyor hepsine.
ZeyHus33 Bsrrgl valla insanlar neler neler söylüyorlar ona bakarsanız Hurafelere fazla inanamamak lazm acikcasi Bende merakımdan soruyu sordum yoksa bilip bilmediğimden degil
izelzengin Bence siz kendinizi komple 7 kat peçeteyle sarın mazallah hahaahahaha inanmayın böyle şeylere ya ne düşünürsen öyle olur saçmalık bunlar