Elli98 Kızlar bebeğim gözü mavi tonlarda parildiyo.Benim gözüm ela yeşilimsi ton eşimde kahve rengi. Sizce hangi renge doğru gider? kahve ola bilirmi?
Arenn1 Yasemincee26 maalesef istisnadır o.🙂Benim koyu kahverengi eşim yeşil gözlü.Oglumda koyu kahverengi
asell13 Yasemincee26 3 çocuğumda sarışın mavi gözlü doğdu oğlum gözleri hala masmavi şimdi kıIm 34 haftalık dr aynı sana benziyor dedi yani muhtemelen bu bebeğimde sarışın mavi gözlü olacak eşim esmer saç ten göz bildiğin koyu çocuklar 4/4 bana çektiler 😂😂
Elisadeenn Kızlar benimde oğlum 2.aylık benim ve eşimin gözleri kahverengi kızlarımında kahve ama oğlum sapsarı mavi gözlü döner mi sizce daha
Brknly Elli98 benim gözlerim de renkli maviye yakın ama gene de benim çocuğum almadı :/ 2. Oğlumun ela oldu
Elisadeenn Elli98 eşimin annesi sarışın yeşil gözlü benim annem doğuştan kızıl bir de dedelerim sarışjn mavi gözlüydü ağır gelir mi ki bu genler
tgbmerve Elli98 yeğenim de öyleydi , birde sizin ve eşiniz göz rengi de öyle olunca , masmavi bir çocuktu elaya döndü şuan 11 yaşında
Minejjan benim gözler mavi eşimin kahverengi bebek ilk doğduğunda masmaviydi şimdi kahveye çalan bal rengi gibi bişey 🤷♀️
Sedau Eşimin Ela benim kahverengi ilk 1-2 ay oğlumunda kahve gibi duruyordu sonra maviye döndü ailede hiç mavi gözlü yok rahmetli babam dışında 😊 sanırım oğlum dedesine benzedi
Cilginanne2bebeli68 Elli98 koyu tonu disardan kahve duruyor ama güneşte ela yeşili çok az gözünün kahve daha cok