2105_iyiki 5+2 yilm acile gittim ultrasinda 6+4 gozukuyor kanamam ve agrim oldu biraz bebek kese gozukuyor kalp atisi duymadilar kurtaj ypmk istediler biraz zaman istedm yasayan varmi snra kalp atisi duyan luttfen yasayan vrsa tecrubeleriniz yazin😔
2inciAnnesi 2105_iyiki daha çok küçük başka doktora görünün, bende de oldu aynısı kese var içi boş dediler bende başka doktora gittim kalp atışını bile dinletti. Progestan iç dinlen iş yapma ilişki de yasak ilk 3 ay
Serendipity16 2105_iyiki niye hemen kürtaj dediler çok saçma biraz daha bekleyin 8. Haftaya kadar kalp atışı duyuluyor acele etmeyin sadece kanama için ilaç verdilerse kullanın yatıp dinlenin kendinizi yormayın
Birminikannesi_2018 2105_iyiki bende bir buçuk aylıkken kanama geldi doktor çok onemsemedi bile bende randevusuz gitmiştim kalkmış beni değil randevuyu sorguluyor… dedim nasipte varsa olur yoksa nasip olmaz sinirle geldim geri koydeydim başka hastane de yoktu merkeze de gelmedim annemde biraz moral verdi derken şimdi 38 hafta bitmek üzere ☺️
hellomama Bence bir hafta bekleyip başka doktora görün ben iki gebeliğimde de 8. Haftada duydum kalp atışını keseyi de 6. Haftada falan gördüm. Kanama yerleşme kanaması olabilir için rahat edecekse bu akşam başka bir hastaneye daha git
2105_iyiki hellomama kadin dogum hastanesi vardi oraya gttm ordan da sehir hastanesine gittim agrim ve kanamam oldugu icin kalp atisi duyamadk ultrasonda 6+4 gozukuyorms yatis sbra kurtaj dediler
2105_iyiki 2inciAnnesi bugun 2 hastaneye gttm agrim ve kanamam oldugu icin boyle soyledi ikiside yatis snra kurtaj dedi adet tarihime gore 5+2 ultrasona gore 6+4 kalp atisi duymadk saglksz gebelk dedi bnde imza atip cktm biraz bklemek istiyorm dedm betam da 15binlerde
Emos42 Ne alaka hemen kürtaj anlam veremedim kanama var diye kürtaj diyemezler 2 hafta boyunca aralıklarla pıhtıli kanama yaşadım hâlâ kahve rengi leke devam ediyor benimde 5. Haftada başlamıştı kanamalar şuan 8+5 olduk kesinlikle başka doktora gidin
2105_iyiki Emos42 agrkm ve kanamam vardi bugun 2 fakrli hastaneye gttm bu sekilde dediler bnde imza atip cktm bklemek istiyorm dedm kmse ilac filan vermedi kafama gore progestan aldm nobetci ecaaneden dinleniyorm Allah buyuktur
2105_iyiki Serendipity16 hic bisi vermediler bn progestan aldm nobetci eczaneden dinleniyorum cok tesekkur ederm cevap veren herkese🙏
Serendipity16 2105_iyiki iyi yapmışsınız inşallah sağlıklıdır kalp atışını da duyarsınız bekleyin biraz daha
2105_iyiki Serendipity16 tesekkur ederim Allaha sigindik Allah buyuktur son haddesine kdr bekeleyecegm
2105_iyiki Birminikannesi_2018 masallah Allah saglkla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bnde kabul etmedm yatisi 2gun sorna kan vericem Allah buyuktur bnm biraz regl sancisi gibi agrm var ondan daha cok korkuyorum
Birminikannesi_2018 2105_iyiki rabbim saglikli sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin çok üstüne düşünce gerçekten biseyler ters gidiyor Allah a emanet etmek en güzeli 🥰
2105_iyiki Aleve evet doktor demedi ama bn aldm kullandm elmden geleni bn ypaymda gerisini kurban oldgm Rabbim bilir 🙏