BeyzaKahraman_ Cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ve isim olarak ne koymayı düşünüyorsunuz…🌸 12+1 de perinatoloji de kızımız olacağını öğrendik… İsim olarak Elzem Beyna koyacağız… Bebişlerimiz sağlıkla gelsin…
esss_92 14 haftalıkken öğrendim kızımız olacak Allah’ın izniyle ismi Aymina olacak inşallah benim ay yüzlü sevgilim 💞
BeyzaKahraman_ Brknly İçinizden ne geçiyorsa ilk onu koyun isim olarak çok fazla düşünüp araştırmak kafa karıştırıyor 😂
BeyzaKahraman_ YncaY Perinatoloji genelde yanılmıyor demişlerdi zaten yüksek ihtimal kız demişti daha sonrasında detaylı ultrasyon ile doktorumuz onayladı kızımız olacağını.
BeyzaKahraman_ eylulus Perinatolojiye aminyotik band ve Rahim yapışıklığından suphelendigi için gönderdi kadın doğum doktorum ama bir sıkıntı çıkmadı daha detaylı bakıyorlar zaten
Nes7616 Hep hiç duymadığım değişik telaffuz biraz zorlayıcı isimler duyuyorum benim gelinin adı biraz değişik olacak galiba 🤣🤣🤣 Ayşe Fatma’da kalsaydık keşke ya
BeyzaKahraman_ Nes7616 🤣 kimse bilindik isim koymuyor tabi ki ama biz hem kuran da geçen hemde çok duyulmayan bir isim seçmiş olduk isim önemli
Nes7616 BeyzaKahraman_ ya evet de alya Vera alin dalin böyle isimler moda Şuan ve çok tatlı da değil bence herkeste olduğu için sıradan oldu şuan netten baktım 15 bine yakın kişinin ismi çünkü herkes aynı anda aynı isimleri koyuyo bi sınıfta eskiden 3 tane Ayşe olması gibi işte 😀
yildizha BeyzaKahraman_ biz 9+4 haftalığız henüz cinsiyetimiz belli değil. Eğer kız olursa Açelya olacak erkek olursa da Göktürk olacak. Heyecanla bekliyoruz cinsiyeti öğrenmeyi 🌸
SeydaGolcuk0 21 haftada ayrıntılı ultrason ile öğrendim kız bebişim olacak inşallah. İsmini Zeynep İlay koyacagiz 🩷💜