BeyzaKahraman_ Herkeze Merhaba… 19+6 dan sesleniyorum sizin bel ve sırt ağrılarınız başladı mı 1 haftadır inanılmaz ağrı çekiyorum özellikle akşamları yattığım da başlıyor… Sizin ağrılarınız var mı varsa ne zaman başladı…
Yaren7869 BeyzaKahraman_ 26+4 teyim ve sırtım kalçam çok ağrıyor geceleri uyuyamıyorum hem göbeğimden dolayı hemde ağrılardan bi an önce doğurup kucağıma almak istiyorum ama içimdeki kıpırtılarıda hiç gitmesin istiyorum çok dıygusal tatlı şeyler bunlar sağlıkla gelsin bebeklerimiz❤️🤗
Kubrakubra122 BeyzaKahraman_ 34. Haftadan sesleniyorum, bulunduğunuz haftalardaki sırt ağrısı ağrı bile değil o derece çok ağrıyor
ferda4834 BeyzaKahraman_ 23+6 yim maalesefki 12. haftadan beri bel agrisini cekiyorum sicak su torbasi beline koyabilirsin masaj yaptirabilirsin hafifletiyo bende
BeyzaKahraman_ Yaren7869 Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 Benim için hem çok güzel hemde çok kötü geçiyor bir an önce doğurmak istiyorum 😂 galiba hamilelik travması oluştu bende
BeyzaKahraman_ Fatma_ecem4 Allah yardımcımız olsun hepsi unutulur inşallah bebeklerimizi kucağımıza alinca
isil-ay Ya benımde 22+4 ilk defa dun oyle belden agrı hissettim bıde hafıf karın agrıısı ile birlikte. Vitamın ve takvıyelerı 1 haftdır almıyodum galıba onun yansıması . Bizi canlı tutan o takvıyelermıs dıye bılıyorum ben ondan agrılar olabılır anneler :)
BeyzaKahraman_ isil-ay inşallah geçer agrilariniz benim akşamları çok ağrım oluyor yatarken zorlaniyorum
BeyzaKahraman_ ferda4834 benim ilk yattığım zaman ağrim oluyor bir de çok hareket edince yan surekli devam eden bir ağrı değil
ferda4834 BeyzaKahraman_ cok hareket edince ve cok isler yapinca maalesef benimde agrim fazla oluyor ama bazen yaptigimiz seylerde mecbur kaliyoruz istemsiz dikkat etmeyebiliyoruz
Einan BeyzaKahraman_ Merhaba bende 18+5 günlüğüm 3 gündür sabahları yataktan zor kalkıyorum sırtımın belimin ağrısından. Sanki cok agir iş yapmışımda yorulmuşum gibi. Bende neden olduğunu düşünüp duruyordum. Önüme bu post çıktı. Bu kadar erken başlamaz herhalde diye hamilelikten düşünmemiştim. Karnın cok büyüyünce bu ağrılar başlıyor demislerdi çünkü
BeyzaKahraman_ Einan kişiden kişiye bünyeye göre değişir tabiki normal ağrılar inşallah geçer ağrısız bir şekilde doğuma kadar tamamlarız
Aabbccc BeyzaKahraman_ benim cinsiyet hâlâ belli değil ama erkek olunca bel ağrısı çok oluyor diyorlar bana
BeyzaKahraman_ Aabbccc yani cinsiyet sebebiyle ağrının çok yada az olacağını düşünmüyorum hamilelik sürecinin getirdiği bir ağrı
Nisaiste BeyzaKahraman_ hamileliğimin başından beri var benim ağrılarım ve felçli gibi yataktan ya da koltuktan kalkarken inanılmaz ağrılar oluyo şuan 26+0 dayım giderek artıyo