Esratufan D vitaminim baya düşük doktorun verdgi bi hafta önce bitmişti eşim eczaneden d vitamni olarak ocean orzax d3k2 damlayı almş ama hamilelikte kullanılmasnda bi sakınca varmı kullanan varmı aranızda
isum Esratufan d3k2 şeklinde olmasının nedeni, d3 ün Vücutta k2 emilimini azaltması 🤭 bu yüzden bu formu ile kullansanız daha da iyi
Akdogan70 Esratufan k2 olan farklı içeriği farklı yani ilacın yanlış aldım diyip degistirsin gebesin sonuçta bilmediğin biseyi kullanma
isum Esratufan tabiki kullanabilirsiniz, dediğim gibi bende ocean d3k2 kullandım, içeriği temiz, halada onu kullanıyorum 40+1 im
cerend2024 Esratufan Ben normalde bunu kullanıyordum doktoruma sorduğumda gebelikte de bunu kullanmaya devam edebilirsin dedi
BusraaaBK Kan sulandırıcı kullanmıyorsanız d3k2 kullanabilirsiniz ben gebeliğin ilk başında kullanıyordum kan sulandırıcyla devam edince k2 sebebiyle kesmek zorunda kaldım ama içeriği temiz diye biliyorum
Bhr36 Ben gebeliğimi 6. Haftada öğrendim. Bu sürece kadar düzenli olmsa da d vitamini alır gibi 9 10 damla kullandım cahilce. Bu süreçte bebeğime etkisi olmuş mudur? Düşünmekten kafayı yemek üzereyim..