sscan18 Kızlar merhabalar size yine sormuştum 🤭 bebeğimin gözleri şuan bu şekilde oldu 3 aylık. Acaba daha açılıp mavi olur mu yoksa bu saatten sonra daha açılmaz koyulaşır mı? Tecrübeli annelerimizden rica edelim. Ben mavi gözlüyüm eşim kehribar gözleri.![https://mutluresim.com/images/2024/04/09/z6BBDz.jpg] 
Gg5348 sscan18 ayy kurban olurum güzel gözlerine maşallah allah nazardan saklasın🧿🙏🏻 benim bilgim yok hayalim hep renkli gözlü bebektir darısı benimkine inşallah çok tatlı bebişiniz🥰
Zgstgl sscan18 benim kızımın da 2 yaşına kadar maviydi artık değişmez herhalde demiştik ama sonra yavaş yavaş koyu yeşile döndü. Bu arada benim ailem hep renkli gözlüdür.
sscan18 Gg5348 Oyy canım çok teşekkür ediyoruz 😍 İnşallah snaa da nasip olsun. Ben de istedim bana benzesin gözleri inşallah böyle kalır
sscan18 Canan-06 Allah korusun canımm çok güzel tüm bebiş gözleri. Bizim geiydi şimdi lacivert oldu ☺️
sscan18 Adenala Amin canım Allah razı olsun. Ben de merak ediyorum acaba bu vakitten sonra cam mavi olup açılır mı sanki bu aydan sonra açılmaz gibi o yüzden sormak istedim 🥰
sscan18 Zgstgl Maviden yeşile döner çok normal benim gözlerim de masmaviymiş şimdi yeşilimsi mavi. Sürekli açılmış. Ama renkli kalıp kalmamasını merak ediyor insan 🤭 Tabii Rabbim hepsinin canını sağ etsin de yeter
Gmzgm sscan18 değişir büyük ihtimalle benim kızımım nerdeyse 1 yaşına kadar bu renkti sonra açık kahve oldu😊
kindacute Maşallah canım benim ne güzel o gözler 💖 yeğenimin de böyleydi sonra yeşile döndü, daha fazla da koyulacağını sanmam. Ya mavi ya yeşil olur gibi
sscan18 kindacute Aslında yenidoğdu lacivertti. Sonra açıldı baya gri oldu belirsiz. Şimdi belirli gri olmuştu. Bakıyorum lacivert çıkıyor fotoğraflarda tekrar 😂 bu maviyse açılmaz mıydı diyorum ama bilmiyorum hayırlısı
Babyismama Ay konuyla alakalı bi fikrim yok ama fotoğrafa baktım maşallah demeden geçemem Allah nazarlardan saklasın maşallah 🧿🧿
myavocado sscan18 maşallah çok güzel, kehribar ela ya dönecek gibi geldi bana yeğenimin böyleydi, dedem filan mavi gözlü biz mavi umuyorduk 6-7 aydan sonra çok güzel böyle yeşile çalan bal rengi gibi oldu