Esragok7 Kızlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız? Ya da doğum yapmış anneler sonrasında verebildinizmi? Hafta +7
Bbuse12 Esragok7 ilk gebeligimde 20 kilo almistim dogumdan sonra 12 kilo verdim kendiliginden sonra veremedim😂 suan 2. Gebeligim 33 haftaligim 13 kilo aldim
Tugce48 Esragok7 ilk gebeligimde 22 kilo aldım dogumdan sonra 7 aylık falandı bebegim hepsini vermiştim. Şimdi 31 haftalık gebeyim 11 kg aldım. Bana göre normal doktora göre fazla😅
Kbrbydk Esragok7 ilk gebeligimde 12 kiloyla doğuma gittim gebelik şekerim vardı dikkatli besleniyordum. Şimdi 30+3 teyim 10 kilo almışım.😔😔
Melikecskn2303 İlk gebeliğimde 20 kilo almıştım kendim yiyip kendim almıştım 😂 bebek 2890 gr doğmuştu şimdi ikinci gebeliğim 30+3 günlük şuan 5 kilo aldım bebek alıyor sanırım veriliyor ama kalıyor da yine de vücutta degısıklık oluyor illaki
Haticeburak06 Esragok7 canım doktorlar normal bi kilodaki hamilenin 15 kilo kadar almasını öneriyor hamilelikte az kilo almakta iyi bişey değil bilgin olsun💓 ben 32+5im 11 kilo aldım 57den 68