Edaacar-ozkan Sare1304 ne kustum ne tiksindim iştah açılması ile birlikte 27. Hafta 15 kilo giriş yapıyorum 🤣
ElaEge Sare1304 34. Hafta +12 kilo ilk 6 ay kilo almamıştım kusmaktan son aylarım cennet gibi geçiyor çok şükür😂
Sare1304 Pembesarelle2 bende ilk hafta 2 buçuk kilo vermiştim şimdi 1 buçuk kilosunu aldım 16 hafta 😄
Pembesarelle2 Sare1304 Haftada bulantı ve istifra etmelerim başladı beraberinde çoğu şeyden tiksindim 🤢 Ekmek vs yiyemiyorum tavuk ve bir kaç sebze görmek istemiyorum asla 🙈 Bakalım ilerki haftalarda neler bekliyor
Asya20203 Edaacar-ozkan yaaaa yalnız olmadigimi bilmek 😅 ilk gebeligimde de 20 kilo aldım ve hepsini verdim ama bende de şuan durum aynı umarim bunu da veririz sağlıkla dogsunlar 🤲
Mltm18 Edaacar-ozkan kaç kg ile hamile kaldınız bnde 27. Haftanın sonlarindayim 62 kg ile hamile kaldım şuan 67 kgym 5 kg aldım
Sare1304 Ayy çok korkuyorum ben ya ilk gebelikte 9 kilo almıştım Allahım bunda da en az o kadar alırım inşallah ya takıntı yaptım 😄
Edaacar-ozkan Mltm18 53 kiloydum bende hamile olduğum da şimdi 68 😃 27. Haftada neyse dikkat edeyim bundan sonra diyorum dehset mide yanmam olmasına rağmen boğazım durmuyor 😃😃