trkan-uk Kızlar 7+1 ken doktor kese boş kürtaj dedi ama ben beklemek istedim şuandada kanama başladı kendi kendine düşermi daha önce yaşayan varmı
Burcuneris trkan-uk Benim Dr 9 haftalıktı kendi kendine düşsün her kürtaj risk dedi dediği gibi de oldu kanaman başladıysa atar vücut kanaman bitince gidersin kalmışmı birşey kontrol ettirirsin canım. Haftanda büyük falan değil. Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Gulkant_24 trkan-uk bence bi dok görün hiç bir sey senin sağlığından önemli deil Allah tekrar nasip eder insallah sıkma canını😇
Hayat31 3-4 haftalık hamileyken yaşadım. Kimyasal gebelikti. Adetle sonuçlandı. Ama senin haftası büyük olduğu için kürtaj gerekir. Kanına zehirlenme verir bekleme canım.,doktoru dinle
Mervee__ Burcuneris aynen kemdisi düşün somra gidiip muane olursunuz allah bidaha yaşatmasın çok kötü
Meltembkts Ben yeni düşük yaptım canım 7. Haftamdaydim da benim öyle kendim evde düşsün de bitince doktora giderim gibisinden degildi yani kanamayla düşük başladı biraz sancılı bir olay ki ben korktum. Hemen hastaneye gittim o gece yatış yaptım sabah kontrole doktor geldi