myonlychance Bsrrgl benim bebek 26dan beri baş aşağı her kontrolde baş aşağı gördük yani bilmiyorum şuan da öyledir büyük ihtimal
Hayat31 myonlychance amin canim. Korkutmak için söylemedim gerçekten kusura bakma,ama bu durumlarda bekleme git. Şu an benimde tansiyon yükseldi hareketide azaldı gibi bebeğin,1saat 2 saat en fazla beklerim sonra gidicem acile
myonlychance Hayat31 ay son haftalar çok sıkıntılı gerçekten bebek büyüyüp yeri daraldıkça bu sefer de farklı riskler ortaya çıkıyor elimiz yüreğimiz de sağlıkla bi doğursaydık Allah yardımcımız olsun
Aysegul_dur myonlychance aynı sikinti bende de vardı acile gittim nts de az çıktı hareketi 3 serum taktılar bir gece gözlem altında tutular normale dönünce yoladilar bir sıkıntı yoktu ultrosonda ama hareketleri azaldı şimdi evdeyim sürekli dinleniyorum pazartesi rendavum var büyük bir ihtimal çok tutmadan sezeryan alacaklar
myonlychance Aysegul_dur yaa benimde eşim gelmek üzere hemen gidicem Allah korusun ama bi sıkıntı olsa bile erken farkedilmesi önemli bu haftalarda ben kordon dolanmasından korktum genelde oluyormuş bu haftalarda 😏
Aysegul_dur myonlychance banada öyle söyledi boğazına çok yakın dedi Allah korusun sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah benimde elim yüreğimde
iremd-1798 myonlychance Allah korusun Rabbim sğalıkla kavuşmanızı nasip etsin ❤️ gittiniz mi acaba ne dedi doktor