Nazo_avlu Merhaba adetım 4 gun gecıktı kan verdım 948 cıktı deger uygulamaya göre 5 haftalık gebeyım sızce deger ıyı mı hastaneler tatılde oldugu ıcın suan gıdemıyorum
Yasdervse Nazo_avlu merhaba hayrlı olsun 🙏 suan belirtiniz nedir acaba bende aynı durumdaym fakat belirtim yok henuz doktorada gıdemedm
Nazo_avlu irem4556 teşekkur ederım 2 yıldır beklıyoruz rabbım nasıp etsın ınsaalllah sag salım keseyı goruruz
Nazo_avlu Yasdervse 1 hafta once aynı reglı olacakmışım gıbı kasık agrım oldu goguslerım cok agrıdı 4 gun gecıncede test yaptım cıft cızgı cıktı erken gebelık testı yaptım sonrada kan verdım 948 cıktı degerım gebelık var denıldı keseye bakacaklar
ilaydasb Benim dün Beta hgc 602 çıktı ve belirti olarak gögüslerim aşırı acıyor dokunamıyorum, sürekli bir uyku hali ve kasığımda regli olcakmışım gibi ağrılar var ve sabahları sırt ağrısı ile uyuyanıyorum
Nazo_avlu ilaydasb degerınız yuksek olduguna gore gebesınız doktorla gorustunuz mu ben gorusmedım fakat baska bır uygulamada saglıkcı arkadasım var o gebelık var 4 haftaya felan tekabül edıyor dıye yorumladı
Berrin19- Merhaba beta değerim ilk 03.04.2024 —212, 05.04.2024–631,07.04.2024–654,09.04.2024 —989 , 5. haftadayım ve bugün doktor 2 gün sonra tekrar gel çok fazla artmamış dedi ,sizce normal mi? Yaşayan var mı bu şekilde