Bade11 Arkadaşlar ben 16haftalık hamileyim fakat hala karnım cıkmadı.. belim kalınlaştı fakat karnımda bi belirti yok normalmi acaba aranızda böyle olan varmı?
Deletedmom56 Bade11 normal tatlım 23haftada yavaş yabaş belirdi benim 29da çıktı bazen anlaşılmıyo halen hamileliğim😁
Enesnazan8181 Bade11 ben 11 haftalık oldum canım benim çıktı, tabi hamile kalmadan öncede hafiften bir göbeğim vardı, şimdi daha belirgin oldu çok çabuk çıktı benim göbüşümde 😁😍
mcomlek Enesnazan8181 Son kez adet olanlar varmış ondan sormak istedim aslında, ay bilemedim umut gitmiyor içimden 🥺
Tugcetokgoz drytcvkarsln bencede gaz bende 14+1 sabah uyanıyorum karnım düz yatana kadar yeniden şişiyor eşim bu ne ya naptın bu bebeğe bir bakıyorum Doğuma gidicek gibisin bir bakıyorum doğurmuş gibisin diye dalga geçiyor 😂 ama bir lokma bişey yesem karnım şişmeye başlıyor geriliyor anlamadım gitti 🤷🏻♀️
Tugceanneoluyor Bade11 bende 18+1 yavas yavas ckmaya basladi yani belki simdi bile goren olsa hamile demeyebilir balik etliyiz ya 😂 kilo verilirde alinirda bebegin sagligi onemli bosver zaten bir kac aya kalmaz iyice sisicezz😁
Nazlim88 Bade11 ben 11 haftalik hamileyim baya cikdi. 😃 ama oncede kucuk bir gobeyim. Vardi tabiki simdi de baya cikdi
Vctry1706 24 haftalığım bol giyersem hiç bı şekilde anlaşılmaz dar giyersemde biraz kilo almışım da gobis çıkmış gibi 😂
Snglfth 8+2 deyim ve karnım çıktı gaz değil baya genişledi ilk kalbi durdu ondan da öyleydı biraz genişlik kalmıştı fakat bunda baya şişdim yanlarım da çıktı ve zayıfım 🙈 ilerisini düşünemiyorum
Busra_bugraaa Bade11 20 haftadan sonra büyümeye başlar canım tabi bu herkeste aynı değil bazılarının 6. Aya kadar hiç belli olmuyor 🤷🏻♀️