Beybitooo Minnozz sağa sola inanmıyorum kalktım koşarak lavaboya gittim ama bende yumurtlama günü olayı tuttu
Minnozz Beybitooo o zaten kesin bı olay yumurtlama günü. Ama bu olayı ben bilmiyordum ne kadar doğru onu da bilmiyorum tabiki ama yapan bı çok insan varmış okuduğuma göre 😌
Aras-125 Hurafe bu ben soluma yattım hep oğlum olacak. Ama yumurtlama gününde ya da bir gün öncesinde ilişki olursa erkek, 12. Günden önce ilişki olursa kız olayına bir tık inanıyorum çünkü bende tesadüfende olsa tuttu
Paronayanne Minnozz yani ben erkek bebiş istiyordum. Hep sağıma yattım ve oğluşumu bekliyoruz 29.haftadayız
melisinmutfakblogu Minnozz hurafemi bilmiyorum ama oğlum hep sağ tarafmdaydi doktor ilişki sonrası saga mi yattn demsti
merveoflu Minnozz efsaneler arasında sürekli dönüyor bu konu ☺️ alakası bile yok . Hatta bazıları inandırmak için yeminler edip falancada oldu 4 erkek çocuğu oldu soluna yattı hep falan diyorlar 😀 Allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallah 💐
Minnozz merveoflu evet evet baya bilindik bı olaymış yani bu derece bilindiğini bilmiyodum kesin olamaz tabiki ama herkesin gönlüne göre olsun 😌
zynpgms41 Bende öyle duydum ama inanmadım sola yattım denedim 31 haftalığım kız bebem olcak 😁 Alakası varmıdır bilmem Minnozz
Minnozz zynpgms41 ya zaten bilimsel bişey değil bu ama insan çok yapıp oldu diyeni duyunca da acaba mi diyo sanırım 😁😁