Boncukmavis Kızlar 36 haftalık hamileyim dun bebek cok az hareket etti ve zayıf darbeler attı normale göre bugn ise hiç hissetmedim daha kimse sorsam olabilir normal uyuyordur filan diyorşar normalmi sizce çok endişeleniyorum doktorada gidemem şuan
yeschef-13 Boncukmavis böyle durumlarda bence doktora gidemiyorsanız bile mesaj atıp ya da arayın içiniz rahat etmesi için sonuçta her gebelik farklı sizin gebeliğinzin takibini o yapıyor gidişatı o biliyor en doğru bilgi onun vereceği olur. bebeğinizin pozisyonu haftası da ileri olduğu için belki çok hareket etmesine müsait değildir bunu takibinizi yapan doktorunuz bilir maalesef sadece💐
Mrsselvinaz Boncukmavis anne hareket halindeyken az hissediyor bebeği.Daha çok dinlenmeye geçtiğinizde anlıyorsunuz hareketi.Bende 27 haftalığım endişe duymayın.
Hazal966 Boncukmavis cnm yeri daralıyor normal ama yemekten sonra ve uzanınca hareketlerini takip et. Genelde o zaman hareketli oluyor benim kız☺️ elinle dokun karnına gün icinde 10-15 hareket hissetmelisiniz☺️
tatlibebegim_ Boncukmavis bende 36+2 bi dk yerinde durmuyo hiç aşırı hareketli doktoruna ulaşabilirsen bi sor istersen