Sumeyyebyrm Meroocaan 38+3 hala bekliyoruz hiç gelesi yok gibi yürüyüş merdiven hurma tüm tuşlara basıyorum 😂
glsh24 39+3 bizim yarın alalım dedi doktorumuz 🙈 çok ani bir karar oldu. Umarım sürece adapte olabiliriz 🙏
M-Urass_Mom glsh24 İsteğe bağlı sezaryen miydi sizin? Doktorlar alalım dedi yazan görünce doktor keyfi alıyormuş gibime geliyor korkuyorum 😂😂
Cansu14_ glsh24 benimde 39+4. Artık sabırsızlanıyorum. Böyle oluyorsa bende istiyorum 😂😂 tabiki işin şakası ama ne yaparsanız yapın gelmeyeceği varsa gelmiyor. Neler neler denedim. Tüm tuşlara bende bastım ama yok. 😂
Elosdef Yarın 38 hafta biticek ne zaman gelir beklemedeyim ama sancı falan da yok😁 sadece bizim kız çok hareketlendi çıkası var gibi
glsh24 M-Urass_Mom kaç haftadır bekledi kanala girsin diye ama olmadı. Nst de sancı da hiç çıkmadı öyle olunca alalım dedi☺️
Meroocaan Sumeyyebyrm Bende aynı hurma,ananas,yürüyüş bakalım ne zaman gelmek isteyecekler miniklerimiz ☺️
Melikeergunbedir 38+4 üz bizde ara sıra sancım giriyor ama egzersiz yapmaya da korkuyorum artık hem doğurmak istiyorum hem istemiyorum çok karmaşığım 😂😂
Meroocaan Aynur_41 Hepimiz beklemedeyiz bakalım miniklerimizin canı ne zaman isterse o zaman gelecekler
Melos9 Aynur_41 bizde bugün 38 olduk çarşıda gezerken aşırı bel ağrım oldu bugün ilk defa kasık ağrılarım oluyor bazen planlı sezaryenimiz var 15 Nisanda inşallah bekler diyorum 😂