Minikbirsey 26 haftalık gebeyim 3 gündür hiç bı sekilde iyilesemiyorum nefes alamıyorum gogsum sıkışıyor doktora gidiyorum serum parol verip yolluyorlar bizim burdaki devlet Hastanesi’nde mi sorun var anlamadım rica etsem bakar mısınız sonucuma
Papatyaseven34 Minikbirsey canım crp ciddi anlamda enfeksiyon yani çok yüksek hemen hastaneye gidip tedavi olman gerekli ilaç veya yatarak gerçekten yüksek Rabbım şifa versin
mrsckmkc Minikbirsey canım crp aşırı yüksek çıkmış yaklaşık 1 ay önce sendeki sorunların aynısı bende de oluyordu göğüsümden sırtıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyordu nefes aldırmıyordu gittim kan verdim crp 24 çıkmıştı ona rağmen antibiyotik tedavisine başlamışlardı. Crp yüksekliği riskli bir durum aman geciktirmeden hemen bir doktora görün
myavocado Minikbirsey bir an mutlaka önce iyi bir hastane doktora gidin, kendi doğum doktorunuzu da bilgilendirin. Tatili dönüşünü beklemeyin. Enfeksiyon baya yüksek.
Gamzegll Minikbirsey hayatım bir kadın doğuma görün istersen enfeksiyon çok yüksek çıkmış gebelikte istenemeyen bir durum bu
Ozlemdrn Minikbirsey acild3 grip için hiç bsy yapmıyor lar sana tavsiyem kendi kadın doğum doktoruna gitmej yoksa özele git antibiyotik versin hamilelerin kullanacağı başka da burun damlası dahil hiç bdu vermiyor lar bende senin gibiydim nefes alamıyorum diye gittim boş serim taktı biz birsey veremeyiz bebeğe zararı olur dedi dinlenip sıcak şeyler içeceksin doktoruna yazarsa antibiyotik başka yok maalesef
Mrt9021 Canım kanında çok ciddi enfeksiyon var gibi duruyor, belki influenza bile geçiriyor olabilirsin. Bence hemen iyi bir doktora sonuçlarınla görün
Minikbirsey Mrt9021 o dediğin hastalık ne bilmiyorum ben doktor sonuçlara hiç bişey demedi parol serum verdi yolladı üç gündür bu sekildeyim sabah akşam hastaneye gidiyorum
Minikbirsey Mrt9021 evet nefes alamıyorum zaten göğsümde kaliyo nefes sırtıma göğüs hizama ağrı giriyo korkmami gerektiricek bir durum var mı acaba
Minikbirsey Gamzegll devlet hastanesi yakın diye ona gittim eşim calisiyo bayram boyunca acilden giriş yaptım kadın doğuma kons attı oda sadece ultrasonla baktı bebeğin sağlıklı deyip geçti
Esmeray Minikbirsey parol ile geçecek birşey değil enfeksiyonun çok yüksek acil yatış yapılıp enfeksiyonun düşürülmesi lazım
_almirasmom Minikbirsey Kan da ENFEKSİYON COK YUKSEK CIKMIS CRP ACILEN ANTİBİYOTİK BAŞLAMALISINIZ KADIN DOGUM DOKTORUNUZ VERMIYORSA DOKTOR DEGISIN CUNKU SIZIN KANINIZ BEBEGEDE GIDIYOR BEBEK HASAR GORUYOR
Mrt9021 Salgın canım, covid gibi. Ama sonuçların bana pek iç açıcı gelmedi zatrn bu sonuçlarla herhangi bir doktora gidip göstermende yeterli olur. Acemi bir doktor olsa bile anlar. Crp vücüttaki enfeksiyonu işaret eder.
Minikbirsey Mrt9021 aceminin de acemisi bana denk geliyo galiba üç gündür gece gündüz hastanedeyim doktor saolsun serum verip yolluyo bebek açısından sorun olmasın da Allah büyüktür bayramdan sonra olmazsa eşimle eğitim araştırmaya gidelim bayramda hep calisiyo gece 12 ye kadar
Mrt9021 Korkma bebeğe bişey olucağını sanmıyorum, ama kendi tedavin için ihmal etme biran önce git doktora
Mrt9021 Nasıl istersen canım, ama bence bu değerlerle bekleme kendini zorla bü şekilde git. Sonuçta koruyan Allah ama yine de doktor bebeğe zararı olup olmaması konusunda net bişey söyler sana.
divine456 Bayram sonrasını falan beklemeyin sakın eşinizi arayın acilen işten izin alıp gelsin acil bir şekilde tedaviye başlamanız lazım enfeksiyon ciddi derecede yüksek çıkmış sakın vakit kaybetmeyin özel hastaneye gidin devlet ilgilenmiyorsa