HappyMom Canımız annelerimiz, gelenekler güzeldir🥰 Arefe günü özellikle çocukları yıkamak da geleneklerimizden birisidir. Bayram namazına kadar suyun şifasının devam ettiğine inanılır, su gibi aziz ol dualarıyla bitirilir. Hem bu geleneği hatırlayalım hem de sürdürelim isteyen annelerimiz buyrun sohbete. Arefe suyu dökünen #happykidsbebesi instagram’da bizimle paylaşılırsa biz de hikayelerde paylaşmak isteriz.😍 https://instagram.com/happymomapp?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=
Nakskdkdkd HappyMom evet arefe gunu su sifali oluyomus benim bebegim yok ama biz kendimiz de yikancaz 😅
BekarAnne19 Bende 25 günlük kızımı bugün ilk defa yıkadım korktuğum için tek başıma yikayamamıstım bugün cesaret ettim ve yıkadım sırf arefe suyunun bereketi için 💕
Sltny Normal yıkamak ve iyi dilekler sunmak mı yoksa farklı bir ritüel var mı, hiç duymamıştım bu geleneği
myavocado Sltny ananem bizi sular aşağı, kızım-oğlum yukarı diyerek yıkardı arefe günü, en sonunda da bir kupa suya Felak nas okur nazardan, kazadan beladan korusun gibi dua edip dökerdi başımızdan.
Nurdoga HappyMom evet bugün hepimiz yikandik hatta yeni çıktım diyebilirim ama bebeyim karnimda şifa olsun güzellikler getirsin hepimize zaten bayram heycani okadar çok oluyrki bende hala cocuklugumdan kalma uyuyamıyorum eskiden kına yakardik öyle bayrama girerdik şimdi kına yakmadim şimdiki çocuklar bile isteniyor yani güzel iyi bayramlar dilerim hepimize inşallah canm sağlıkla herşey neşe mutluluk huzur hiç bırakmasın dünyadaki tüm canlılar varlıklar insanlar hep sevgiyle kalmasını diliyorum darda olana Allah yardımcısi olsun önce onlara sonrada bize versin amin inşallah ❤️🧿