Gamze0408 Bebegim ishal gibi kizlar bende ishalim karin agrim oluyor 20 gunluk lohusayim sizce emzirmeye devam mi etmeliyim yoksa mama takviyesine mi devam etmeliyim
123bebek-21 Yaseminnny gerçekten öyle benim bebeğim 40 günlük sürekli sulu yapıyr zaten nasıl anlıycaz ki bende anlayamıyorum 😊
Gamze0408 Yaseminnny bu kadar sulu yapmiyodu ordan farkettim bende bilmiyorum ne kadar dogru ama ishal gibi geldi bana
Gamze0408 123bebek-21 yaparken sizlaniyor bide cikarinca rahatlıyor sizde de oyle mi gaz problemi yaşıyoruz cunku biz
Yaseminnny Gamze0408 gaz olabilir yenidogan doneminde sulu yapıyorlar bazen ama siz atesini huzursuzlugunu vs takip edin yine de
Yaseminnny Gamze0408 doktora goturdugumde yoğun gazı çıkmıştı damla verdi ama içiniz rahat etmeyecekse bi doktora götürün tabi
123bebek-21 Gamze0408 evet off gazdan neler çekiyoruz vallahi oturup ağlıyorum yani çocuğum öyle kıvranıyor 😢
Nnoktaa Gamze0408 yenidoğan döneminde dışkının sulu olması normaldir. Zaman zaman kıvamı değişebilir. İshal olduğunu anlayabilmeniz için ateşini ve huzursuzluğunu kontrol etmelisiniz.
Gamze0408 123bebek-21 bende ayni oyleyim ya bide kusmaya basladi normal mi bilmiyorum 20 günlük daha baya kustu 3 defa 2 gündür