Busraxo Merhaba kizlar ben 16 haftalik hamileyim ve daha his etmiyorum bebegi bu normalmi , kimseye boyle olan varmi, kac haftada his ettiniz?
Rabiul Busraxo çok normal ben 15. Haftamda hissetmeye başlamıştım ilk gebeliğim ama iç karnı geniş olanlar 19-20 de hissediyor biraz da bünyeyle alakalı
34busra Busraxo üçüncü gebeliğim olmasına rağmen bende 20 haftada hissettim suan 25+1 hala az az hissediyorum kız bebeğim pek hareketli olmazmış öyle derler😅🙏
9898- gokkusagiii böyle bugün karnımdan damar atar gibi oldu o tekme mi oluyo yoksa damar atması mı acaba çok hafif böyle 😍
Busraxo 34busra buda benim ikinci gebeligim ilk gebeligimde cabuk his ettim bunda hic hisetmiyorum 16 haftaligim
Mst12 34busra ya benim de kız bebek hissediyordum aslında ama iki gündür hiç hissetmiyorum endişelenmem mi gerekiyor 21+1 haftalığız daha sizde de böyle oluyor mu?
34busra Busraxo normal canım bende ilkle ikinciyi erken hissetmiştim gündüz hareket yok gece hareketi oluyor oda az kızdır belki senin bebis 😅🙏
Aysu1307 Telaş etme canım benim ilkse eğer 20. Haftaya kadar hissetmeyebilirsin korkma sakın :) bende 17 haftalığım şuan babası elini koyunca kıpırdıyor sıpa 😂😂
34busra Mst12 normaldir canım bende yorulunca hissetmiyorum gündüzleri pek hareket yok doktor ultrasonda çok hareketli diyor hep ama ben pek hissetmiyorum gece yatınca iki uç defa hareket oluyor o kadar 🙏🙏
Mst12 34busra su günler bayram telaşıyla yorucu geçiyor belkide ondan hissetmiyorumdur 🥰 teşekkür ederim