matmazelinbeybisi Arkadaşlar iyi günlerr gebelikte lazer yaptırılıyor muu bikini bölgesine değil de bacak kol koltuk altı gibi yerlere mesela hiç yaptıran oldu mu
mavikalpvemavikalp matmazelinbeybisi yaptırsanızda ters tepebilir Hormonlar değiştiği için daha gür çıkabilir ki çoğu yaptıranda öyle oluyor Tavsiye etmiyorlar hem sağlık açısından hem faydası yok😊
Hazal966 matmazelinbeybisi yapılmaması gerekiyor. Dogumdan sonra bebek biraz toparlanınca yaptırabilirsiniz
Kubrakumas Hayır yaptırmamalısınız hormonlarınız düzensiz bir güzellik uzmanı olarak nacizane tavsiyem
matmazelinbeybisi Kubrakumas ev tipi braun lazer cihazım var da ondan sormuştum olur mu acaba diye :/
Kubrakumas matmazelinbeybisi yani yapsanızda bir faydası olmaz hormonlarınız cok aktif birde bebeği riske atmayın boşverin :) ağda ya da jilete devam idare etmek lazım
Hdmf34 Ben 24 hafalıgım yapuyorum tam tersı benım baya azaldı doktorumda yapabılırsın sıkıntı yok demıstı
Hdmf34 matmazelinbeybisi sadece yüz yapıyorum doktorum kol ve bacakta yapabılırsın demıstı ama gerek duymuyorum
baharmom35 matmazelinbeybisi bebeğe zararı yok diyorlar ama yaptırmanın da gereksiz olduğunu söylüyor doktorlar hormonlar dan dolayı ama çok ilginç ben nişanlıyken acı badem de lazere gidiyordum lazerimi yapan 7 aylık hamileydi ve kendine de yaptığını söylemiişti ağda yerine lazer yapıyorum demişti ama bence gerek yok doğum yap hormonlar düzelsin sonra lazerini yap