[silindi] Emzikleri damaklı mı damaksız mı tercih ettiniz? Philips avent emziklernde damaklı yok göremedim ben. Bunun bir zararı varmı ? Siz nasıl aldınız.
obirannea [silindi] damarlı pek önerilmiyor damaksiz iyi ama her bebek tutmuyor işte benimkisi sadece damakli aldi buyul kurtarıcı emzik
aslhnkrts9 [silindi] normal damaklı almıştım markasız onu tutmadı wee baby damaksız aldım kauçuk olandı sanırım onu tuttu
Dnmzzeda [silindi] Wee damaklı var tutmadı 2-3 emiyor atıyor dün Avent soothie aldım onu da emzirdikten sonra veriyorum o da aynı 3-5 emiyor atıyor şimdi diyorum Avent soft yada air alayım sonra kez deneyim tutarsa artık
[silindi] obirannea bende tam tersi önerilmiyor diye düşünmüştüm çene kayması diş kemikleri eğriliği falan. Bende avent alayım istiyorum aslında o yüzden şüphede kaldım. Bazen bebekler ciddi krize giriyor kurtarıcı oluyor.
[silindi] aslhnkrts9 bir avent bir de sizin dediğinizden alayım o zaman bulunsun artık. Teşekkür ederim.🙏🏻
[silindi] Dnmzzeda tutan hemen tutuyor dedi doktor tutmazsa mide bulantısı yapıyormuş eğer krize falan girmiyorsa alma bence
Ozlemtna Ben kızımda da avent kullandım hemen almıştı şimdi bebegimede aynı aventin aldım ben çok memnun kalmıştım damakli olanları tercih etmemelisiniz diye biliyorum diş yapısını bozabiliyormus