AnneAdayi27_ Elele madre mi yoksa Kraft mı başka marka alıp ya da kullananlarda fikirlerini söyleyebilir 🙏🏽
Melike_4949 AnneAdayi27_ kanz anne yanı park yatak almıştım ben suan park yatağa geçtik 3 aylık kızım
elifdiyorkii AnneAdayi27_ e bebekte 3172 şuan bayram indiriminde 60×100 gibi bi boyutta ben ayrıca oda yaptığım için bu boy tercih ettim hem küçük hem park yatak olması beni cezbetti küçük heryere taşınan kapılardan rahat geçen bişey isterseniz öneririm 15 kg’ye kadar taşıma kapasitesi var
elmaelmaelma Chicco next to me magic aldım ben. Park yatak tipi olanlar anne yanı diye geçse de her yatak yüksekliğine uyum sağlamıyor.
Minigiim-vebenn52 AnneAdayi27_ yo hafif iyi ama benim kapılarımdan sığmadı odadan odaya geçiremiyorum
elmaelmaelma AnneAdayi27_ fiyat 13-15 bin arası bişey sanırım. öyle yıllarca kullanılacak bir ürün değil. Bebek minyonsa 1 yıl kullanılır en fazla. Ben 6-7 ay kullanıp sonra zaten odasını ayırırım diye düşünerek aldım.
Dnmzzeda AnneAdayi27_ Ben anne yanını istemiyordum yatakla yine bir değil yatağım yüksek kalıyordu gereksiz görmüştüm , Kraft Berlin aldım anne yanı değil park beşik memnunum
gata AnneAdayi27_ yoyko anne yanı park beşik aldım arkadaşımın 3 yaşında çocuğu var hala sapasağlam duruyor diye onun tercihiyle aldım bakalım