Bbk88 Pko olan arkadaslar taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfer mi oldunuz ohss riski falan varmış 🤔
Sinemb1406 Bbk88 5. Gün embriyosuydu, rahim dinlendirmeyle transfer yapılmıştı. 1 ay bekledim. Toplamda benim 2 aylık bir süreç olmuştu. Yumurta toplama,rahim dinlendirmeyle birlikte.
Bsrvrlll Bbk88 bende pkos luyum rahim dinlendirme ile 3 ay dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum şuan 30+3 hamileyim
cLearQueen Bbk88 ohss oldum ben 42 tane yumurta toplandı çünkü. Agustosta toplanmisti ben ocakta transfer oldum. Pkosta dondurulmus embriyo zansi daha yuksekmis
Bbk88 Sinemb1406 anladım canım demek taze transfer yapılmıyor tüp bebekte pko olanlara ama peki taze transferle tutma şansı daha yüksekse bu şans elimizden gitmiyor mu
Bbk88 cLearQueen bu süre neye göre belirleniyor senin iyileşme sürecine göre mi canim çok geçmiş olsun bu arada baya yumurta toplanmış ama senin amh kacti birde hamile kaldın mi🌼
Sinemb1406 Bbk88 benim doktorum taze transferi hiçbir zaman önermiyor. Çoğu hastasına rahim dinlendirme ile 5. Gün embriyosunu transfer ediyor. Daha sağlıklı ve tutunmasını daha olası görüyor. Ben İstanbul Avrupa yakasında bahçesi tüp bebek merkezinde yaptım. Doktorum Mehmet asıoğluydu. Şimdi Anadolu yakasında çalışıyor.
Aslan-47 Bbk88 dondurulmuş işlem tutma olasılığı daha fazla yumurta sayısına gore yaş işlem yapılıyor
Bsrvrlll Bbk88 rahim dinlendirme yumurta toplamadan sonra hiç bir işlem yapılmaması 2. Veya 3. Adeti beklemek oluyo yani yumurtaların dondurulmuş oluyo bu sürede
cLearQueen Bbk88 benim.amh 15 falandi agır pkos var bende. O kadar yumurta toplantı ama elimiza 7 tanesı kaldı sadece. Digerleri cop. Tabi surec benim rahmime gore belirlendi. Bir de ben dogal siklus oldum rahim sorunum yoktuu o yuzden az ilac kullandım. Ever hamileyim darısı başına olsun inşallahhh dualarım hep tüp bebek surecindekilerle heppp… cünkü ben çok ağladım cok yıkıldım kendi başıma cok savaş verdim. Iyi bilirim
Bbk88 cLearQueen anladim canim benim önemli olan kac tane yumurta kaldığı ozaman kaliteli benim de tek tarafta pko var amh 4.07 benim inşallah canım benimmm 💓🤎😪masallah bebegini saglikla kucağına al insallah💜peki istanbulda misin ❤️
cLearQueen Bbk88 yok ben Afyon’da yasıyorum. Aslinda istanbul bahceci’de yaptircaktım ama git gel zor olcaktı burda yaptirmisım iyi ki de burda olmus. Amiiiinn cok saol insallah ben de senin hayırlı haberlerini bekliyorumm dualarimda olcaksın
cLearQueen Bbk88 evet yani rahim kalinlastırma ilacları falan kullanmadim. Transfer oldum sadece progestan folik asit ve kan sulandiricı igne kullandım (zaten genetik testimde pihtılasma cıktıgı icin) ayni anda transfer oldugumuz arkadaslar avuc avuc hap yuttu hatta ilk başta merak ettim bende neden yok diye de… doktora güvendigim icin sormadım bile. Doktorum ne derse sorgusuz sualsiz yapiyorum ben başta bana o güveni verdı cünkü.