biricigimbebegim Edebyahu çok sevindim mesajınızı okuyunca 21. Hafta bitti ben 3-4 kilo anca aldım korkuyodum az diye son 1 aydır hiç kilo almadım ama bayağı karnım midem çıktı
Cansuarslan2010 67 ile hamile kaldim ama boyum uzun oldugu icin gostermiyirsu6.ilk üç ay içinde 8 kilo verdim . Şuan 61 kiloyum
Gulhan2692 84le hamile kaldım 4kilo almistim 88oldum. Şuan 31 haftaligiz 81 kiloyum😊 7 kilo verdim 24.haftadan beri diyet yapıyorum şeker çıktığı için.
Tosbik @Arzymn bebisim happykids'te bulamadim sni burdan yazim ddim. Sen dogumdan snra regl oldun mu hiç? Eccük özel oldu ama kusuğra bakma artik 😀
Arzymn Tosbik daha olmadım canım, bekliyorum sabırsızlıkla 😁 hapykids de @yusufunannesi olarak yaz. Dur ben seni etiketlim orda
DuduNur [bilinmeyen] 24+5 im 71 kilo ile hamile kaldım şimdi 73 kiloyum ama bu haftadan sonra baya alırsın artık diyolar🤷♀️
Nazlim88 54 le hamile kaldim simdi 11 haftadayim 4 kilo almisim😣 kilo almaya meyilliyim bilmiyorum ne yapiyim . Oyle cokda yemiyorum tatli yagli falan😣