SAOZ kizlar Yakinda Tup bebeke Başliyorum Çok mutluyum🥳 Ama Adetımle ılgılı sıkıntı yaşıyorum bugun adetıme 18 gun geçikdim doctorum bana - Ginera tablet yada Yasmin tablet yanında 100 mg coraspirin kullan dedı sizce alip kullanayım mı hemen
Wish SAOZ önce bir gebelik testi yapsanız acaba hamile olabilir misiniz? Eğer hamile değilseniz yine de dr.dan bir fikir alın düzenli adette 18 gün gecikme normal gibi durmuyor ona göre ilaçlara başlamanız daha doğru olur gibime geliyor…. İnşallah hemilesinizdir ve bunlara gerek kalmaz😊
SAOZ Nur1806 bu kadar ilk kez geçikiyor benim adetım 2-3 gun geçikse bile yıne de gelir boyle çok stressli geçdim gunlerimde var mesela Üçüzlerimi düşürdüm Ama diğer ay geldi yani.. şimdi gelmemesi bilmiyorum ben yurt dişindayim doctoruma muhaneme gidemiyorum oyuzden gidene kadar onları kullanmami istedi
SAOZ Saba00 kes ya sesını boş yapma Kisganç insansin burdan belli oluyor - senın gıbılerını çok gorduk burda - ben sızın dedınızı yapma degil fikir alma geldim
SAOZ Wish Ay Amın Amın😌🤲🏻 Allahım ısten herkeze nasip etsın Gordum en Mantıklı yorum vallahı bende bu dedınıze katılıyorum çok teşekkur ederım ve Allah razı olsun sızden♥️♥️😌
Bebegim3444 SAOZ test yap ilk tüp bebeğe basliycagim zaman gecikmeden kaynaklı test yaptım pozitif aldım ama sonu kötü bitti. İnsallah çok güzel haberler alırsın
SAOZ Bebegim3444 Amın Amın çok teşekkur ederım Allah razı olsun Allahım sana da bana da isten herkeze de nasipp eylesin♥️♥️😌🤲🏻
metemom_ SAOZ bende tüp bebek öncesi stres yapıyorum da gecikiyor sanmıştım meğer hamileymişim test yapıp ondan sonra kullanın
sweetmom_ SAOZ kan testine baktı mi ya d ustasından gebelik olmadığı kesinleşti mi? Eğer öyleyse doktorunun verdiği ilaçları mutlaka kullan
SAOZ sweetmom_ 6 gun geçikmemde kan testı yapmişdim negetıf gelmişdi 10 gun geçikmemde gebelik test yaptım idrar yolluyla nıye negetıf sora da ustune düşmedim hani gelecek zaten adetım deyıp unutmusdum sora ıkı gun evel crampim olmuşdu adet olacam demişdim olmadim hala 🤷🏻♀️
metemom_ SAOZ 4 gün gecikmeyle ön görüşme için doktora gittim yumurtalıklarına bakalım bir ultrasonla dedi ultrasonda keseyi gördük inşallah isteyen herkese nasip olur 😊
SAOZ metemom_ Oy kuşum Allah bağişlasin ben gidip kan verecem 20 gun geçikmem de olmasa dogum kontrol hapına başlicam