aysegulalatas Kızlar Dışkıdan kan gelmesi başına gelen var mı ilaçlardan sanıyodum kullanımı bıraktım arada devam ediyor 18 haftalık hamileyim
Daisyy000 aysegulalatas Kabizsaniz makat çatlağı olmuştur.Ayni problem bende de vardı genel cerraha gösterdim,fitil ve oraya sürmem için madecassol krem verdi .Birde sıcak su dolu bir leğen veya küvetin varsa otur dedi.
Melodimm aysegulalatas Bende olmuştu 26 haftada.Kabızsan ola bilir çok zorlama doktoruna söyle belki fitil yazar.
Lilipadq aysegulalatas basur varsa ve kabızsan zorlanmanın etkisiyle damar çatlıyor ondan sanırım geçenlerde başıma geldi bebeğe zararı yok
Nrsnaydmr Canım bazen bende de oluyo kabız olunca. Basur başlangıcı sanırım ya da başka bı yara filan. Ciddiye almadım ben açıkçası demir ilaclari kabızlık yapıyo zorlayınca da kanama oluyo
Lilipadq aysegulalatas doktoruma sordum canım zararı yok çok rahatsız ederse doktora görün krem versin dedi ama krem sürmek istemedim ben ara ara oluyor hamilelikte ortaya çıktı bende de
aysegulalatas @Nrsnaydmr bu yüzden ilaçları bıraktım kan ilacı ve vitamin kullanıyordum büyük ihtimal onlar yaptı
Nrsnaydmr aysegulalatas olabilir evet ama doktor başka ilaç versin konuş doktorunla çünkü o vitamin ve takviyeler olmadan da olmuyo