bbaby44 Herkese merhaba masaj,zeytinyagi aci elma, kimyon rezene, metsil, maflor bunlari yaptik ama yok yok sancilar devam…
GiGi1 bbaby44 nurse harvey’s colex şurubu 🌟🌟 oğlum 5 aylık 2 aylıkken tanıştık şurupla 4.aya kadar kullandık müthiş etkili önerdiğim herkesten dua aldım 🥰
Polatalemdar bbaby44 benim bebeğimde öyle çok şeyler denedim fayda Yok kolik bebek gazdan yoruldum ful memede 24 saat
Adensmom8 bbaby44 kızım felaket gazlıydı yazdıklarızın hepsini yaptım hiçbir fayda etmedi sab sımplex diye bir damla aldım en son iyiki almışım çocuğumda bende nefes alabildik bir tek o rahatlattı
minik_kurabiyeee bbaby44 sab simpleks kullanıyorum rahatlatır baya ama gazlı bebeğe ne yaparsan yap hep gazı oluyor benim kızımda çok gazlı 🥲
Sumeyra-24 Nurse harveys ve sam simplex damlasindan memnun kaldım sabah birinden 10 akşam digerinden 10 damla veriyorum biraz olsun rahatlatıyor malesef gaza kesin bir çözüm yok 2 aylık hala gaz sancıları ağlama krizleri devam ediyor şu bir haftadır alarm gibi saat 5 ten 7 ye kadar ağlıyor gazdan
GiGi1 bbaby44 ne olursa olsun internetten almayın mutlaka ilaç krem vs tarzı şeyleri eczaneden alın. Nurse Harvey’s Colex şurup derseniz eczaneye alabilirsiniz
bbaby44 GiGi1 tavsiyenizle aldım bugun eczaneden inşallah faydasini görürüz bu denememiz 3 oldu diger ikisi işe yaramamıştı maflor da kullaniyordum prpbiyotik olarak ikisini beraber verip bunuda denemiş olacagm umarm iyi olur