Mayaveasya Kızlar şu bayram tatili döneminde beta hcglerinize nereden baktırıyorsunuz kimi acil bakmak istemiyor da özel hastane acillerine falan mı gidiyorsunuz
Hosgeldiannelik Mayaveasya acile yeniymiş gibi söyleseniz. Yani şimdi öğrendim heyecanlıyım falan gibi.
Pembesarelle2 Mayaveasya Acilde bakmıyorlar gerçekten kaç acil gezdim sonra özele gittim orada kim sevk etti kağıtın varmı diye bir sürü tantana yaptılar kan alma birimini aradılar beta hcg bakılıyormu diye öyle baktırdım 200₺ baktırmıştım ben 2.5 ay öncesi
minikfilozof Bende 3 gün önce öğrendim. Özelde beta hcg baktırdım bir kez 600 tl idi. Acilde tekrar baktırmayı düşünüyorum ama acil değil bu falan diye kabul etmezler ya da terslerler diye çekiniyorum. İlk haftalar olduğu için stresliyim.
Mayaveasya Gerçekten çok sıkıntılılar ya bari şu kan testinin de evde yapılanını çıkarsalar da mecbur kalmasak 🙄😁
NidaS Ara kanaman olduğunu ve tedirgin olduğunu söylersen ilgilenirler bence . Düşük mü yapıyosun vs bilemedikleri için kana bakarlar.