Busraaa233- Kızlar bugün kalp atışı için randevum var dualarınızı bekliyorum heyecandan erkenden uyandım 🙈 İnşaallah hayırlı haberlerle çıkarım buraya da yazarım 🫶🏻 Dualarınızı eksik etmeyin nolur 🥰
Esrashshshssh Busraaa233- kendimi gördüm sizde ya bende çok düşünüyordum acaba atıyormu diye hayırlı güzel haberler ile gelesin ❣
eslemcagla Busraaa233- canim benim bugun bende gitcem kalp atislarini duymaya insallah guzel haberler aliriz bendr cok endiseliyim heyecanliyim 🙏❤️🤗
iremd-1798 Busraaa233- dualarımız sizinle. Umarım o minik kalbin ne kadar güçlü attığını duyabilirsiniz ☺️ Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin 🤲🏼❤️
Busraaa233- Busraaa233- evet duydum çok şükür minicik kalbi kocaman atıyordu o kadar güzeldi ki Allah’ıma şükürler olsun Rabbim isteyen herkese duyursun o güzel sesi ♥️
eslemcagla Busraaa233- gittim canım duyduk çok şükür allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin sende duymussun cok şukur ❤️🙏😊
Busraaa233- iremd-1798 evet gittim çok şükür ki duyduk 🙈🐣 dua eden herkese teşekkür ederim Allah razı olsun kızlar ♥️🥰
iremd-1798 Busraaa233- yaaaa çok sevindim onların kalplerine ölürüm ben minicikler ama o kadar büyük duygular yaşatıyor ki annelerine ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamile olanlara evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladı olanlara da sağlıkla evlatlarını büyütmeyi nasip etsin inşallah hep duamdır ❤️🤲🏼
Busraaa233- iremd-1798 benimde öyle her zaman dua ettim edeceğim de Allahım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşaallah ❤️🤲🏻🥰