Yagmurata24 15 nısan’da planlı sezaryenim var normalde ama az önce mide bulantısı ve sanki midemi üşütmüşüm gibi bir ağrı beni uyandırdı hala tam geçmiş değil. Doğum sancısı nasıl oluyor bilenler aydınlatabilir mi? 38+1deyim bu arada
Seddda Yagmurata24 yok cnm doğum sancısı çok sert ya belden yada kasıktan vuruyor ama yinede bi takip et istersen
B1cnm Yagmurata24 29 haftalıkta gebeyüm sancı yaşadım kasılmada benim erken başladı bazen midemi üşütmüş gibi oluyor mide bulantısı gece oluyor böyle bazen kusuyorum rahatlamak için
Yaprakdokumuseverr Yagmurata24 1,5 saat önce aynısını yaşadım. Şuan bacağımda aşırı kramp var. Üşüttüm sanırım 1 saat sancı çektim. İstifra ettim. Geçmeseydi acile gidicektim.
Yagmurata24 Seddda İshal oluyorsun falan deniyor ya o yüzden korktum 😭 acaba dedim önce böyle mi başlıyor gerçi şimdi biraz oturdum nefes aldım falan azaldı ama çok az devam ediyor 😭
Yagmurata24 B1cnm Ay inşallah öyledir gider ayak şimdi tüm hazırlığım 15ine göre erken doğurmak istemem 🥲 babası da yurtdışında ona göre bilet aldı falan kafamda milyon soru 😭 burada ishal olmuşsun gibi oluyor falan diyorlar ya ondan işkillendim
Bsrrgl Yagmurata24 evet ishal olmak belirti olabilir vücudu susuz bıraktığı için kasılmayı tetikler bol bol su için hala devam eden birşey varmı.
ZeynepDuru17 Yagmurata24 üşütmüşsun ayni şey bendede var kustum afedersin bişey olmaz o sancı da duramazsin zaten