Sevnep Servetruken idrar da geç çıkıyor beta hcg kanda en erken çıkıyor. Bence adet tarihini bekle olmadı kan verirsin daha kesin sonuç olur
Findix Servetruken Ben adete 4 gün varken yapmıştım silik şekilde 2 testte de çıkmıştı kan verdiğimde 217 ydi beta. Herkes de aynı olmayabilir sen garanti olsun diye adet gününün geçmesini bekle bence
Deletedmom2232 Servetruken ilişkiden iki hafta sonra geç döllenme olursa çıkmaz. Kanda çıkar iki hafta sonra
Deletedmom56 Belirsiz olur zaten döllenme anca bir ayı alıyor erken de çıkar ama kesin olmaz doktorlar bu sefer kese yok dış gebelikte olabilir ihtimallerini söyler kafayı yersin sonra hiç can sıkmaya gerek yok bir sonraki adet tarihini bekle geçerse yap ozaman net çıkar gider baktırırsın😊
Deletedmom56 Servetruken hayal kırıklığı yada stres yaşamaman için tut kendini😁 Hayırlısıyla bekle Allah vericeği günü bilir🤲🏼 Ben boğaz enfeksiyonu diye gittim hamile olduğumu öğrenip eve geldim😁 Bakarsın öyle bişey olur 😍
Deletedmom56 Servetruken beta da hatta 65 çıktı yeni hamile kalmışım tabi heycanla hastane aradık haftasonh kadın doğumlular izinli.Zar zor bulduk bi tane oda göremeyiz ki dedi beta düşük daha kese oluşmamış dedi ben birden üzüldüm.15 gün sonra gel dedi gittim yine göremedi yüzü bozuldu asistanı yanlış hesaplamış yanlış tarihte çağırmışlar.sonra bi hafta geçti tekraf gittim bu sefer gördük dedi ozaman da 1aylık olmuştu.strese giryosun acaba dış gebelik mi diye düşünüyosun .en iyisi adetin geçsin öyle bak