nurcan05 Altunertn 39+5 şu anda 40+4 kontrole gideceğim doktor dedi 41 e kadar normal bakalım ne diyecek haftaya pazartesi senin doktorun ne dedi
Cilginanne2bebeli68 Altunertn 41 haftaya kadar bekledim baktım gelesi yok bende sizin gibi çok korkuyordum 19 saat suni sanci çektim normal doğum yaptim aldim kızımı kucagima
mavikalpvemavikalp Altunertn bende 40+2 açılmam bile yok ama ben Rabbime güveniyorum bunu veren sonunuda bilir🥰
Altunertn nurcan05 en son gittiğimde dört beş günde bir nst ye gel dedi kndi sancilrinin olması daha iyi olur sezeryn veya suni sancı hakkında bilgi vermedi
iremm00 Benimkide gelmiyor du tam 40. Haf yattım has. Suni vs verildi acilmam olmadım acil sezeryane alındım 5 günlük olduk bugün
Cilginanne2bebeli68 Altunertn evet llk doğum 3kilo doğdu kizim maşallah subhanallah doğum çok kolaydı suyum fazlaydı benim sanci esnasi zordu iç dış 4 dikiş olması lazim
Maryhoney 38+5 benimde kız tık yok yalancı kasılma bile yok valla oğlum 41 de gelmişti bu da öyle mi olcak acaba 🥺
nurcan355 Altunertn yarın 40 haftalık oluyorum bizim kızdada tık yok suni sancı verilcek yarın doktorum oyle soylemisti kendi sancilarim hic gelmiyor cunku
ikiprensesannesi27 Altunertn bir kaç dr yanlış hatırlamıyorsam hint yağı içmeyi önermişti ishal bulantı vs yapıp doğumu baslatiyormus araştırın bi