kimoldugunubilirsinsen bir fikre saldıraksanız o fikrin önceki ve sonraki cümlesini okumak zorundasınız. Hele kendi işiniz, alanınız olduğunu iddia ediyorsanız.. Diş çekimi ve bakımı sırasında kullanılan bir takım ilaçlarda hormonları etkilediği yazıyor. Kaldı ki eşimin 150-200 olması gereken bir hormon değeri 2000 küsür çıkmıştı. Çernobil faciasından sonra Karadenizde çoğul gebelikler sık görülmeye başlanmıştı. Ama hep anomali/ölü doğum olmuştu. Burada dikkat çeken ise zamanlama. Yani tetikleyen birşeyler olmuştu çoğul gebeliği. Şimdi ilgi ve alakalarını anlatabildim mi? Herkes herkesin işine burnunu sokmaya çalıştığı için değil, kimse kendi işiyle ilgilenmediği, “bana ne ya” Dediği için ülkemiz bu halde. Ama sizlik bişey yok. Alanınız bu olmadığı için. Mantıklı olan sizin de kendi alanınızla ilgilenmeniz. Ayrıca jinekolog değil; “kadın doğum” doktorları da bu düşüncede. Bu sene ciddi bir artış var. Allah hayra çıkarsın. Bakın benim amacım tartışmak değil. Sadece bu konuya dikkat çekmek. Hı bunu yaparken de yukarıda benimle aynı fikirde olan onlarca arkadaşla kafa dağıtmak, eğlenmek.