Bukettt23 erva_ kasılma oluyor aslında o uzanınca yada dinlenince geçiyorsa sorun yok rahminiz doğuma kendini hazırlıyor demek ama uzanınca geçmiyor ve belirli aralıklarla oluyorsa doktora gitmelisiniz
PregnantLady erva_ bende 38+3üm benimde karnım aşırı sert ve alt kısımda ağrı oluyor bugün kontrolüm vardı nstde sancım hep 100 ve üzeriydi ama bende tık yoktu gece oldu ya yorgunluğu atıyoruz bebişte bizi iyice yoruyor😅
Havvakc erva_ 36+3 benimde karnım aşırı sert taş gibi. Ve kasıklarım vajina üstüm çok acyor ağrıyor anlamadım bunların anlamı ne acaba
erva_ Bukettt23 çok sık şuan kaç dk da bir oluyor bilmiyorum ama uykudan uyandırıyor o gerginlik ve canım yanıyor artık uzaninca da geçmiyor sürekli karnımı ovaliyorum bebek rahatlasın diye ama yok
erva_ PregnantLady açıklık kontrolü filan yapmadılar mı ? su gün gel şöyle ilerlicek bişi dediler mi ben de bayramın ikinci günü kontrolüm var umarım bayramda dogurmam
Eternal_8 Ben de 37+5 im bu akşam göbek deliğimle göğüs aramdaki kısımda sürekli sertleşme oldu, ayağını dayıyor sanki oraya biraz durup normale dönüyor. Takip etmeli miyim yoksa normal mi acaba. Alt kısmımda bir ağrı falan yok 🤔
PregnantLady erva_ geöen hafta çatı muayenesinde kapalı demişti rahim için ama şimdi kalktım sanırım nişanım geldi adet ağrısı gibi karnım ağrıyor🥲
Semoski Bahsettiğiniz şikayetlerden dolayı uyuyamıyorum uykudan uyandırıyor gün içinde de hareketlerimi kısıtlıyor yat yatamıyon:( 38+3
erva_ Semoski benim de öyle şuan bu kasılma yüzünden uyandım mesela kasiklara da arada ağrı giriyor vajina da iğne batması gibi ağrı oluyor
Semoski erva_ benim de aynı bel ağrısı da var ama belirli bi düzende değil uzanınca da geçen bir şey değil anlamıyorum doğum sancısı olup olmadığını sabah kontrolüm var 10 da onun stresi de olabilir
erva_ Semoski ben şuan tedirgin olmaya başladım senin randevun varmış sabaha için rahatlar en azından
SabinaKenan9 PregnantLady ay ben de heyecanlandım🥹🥹Bende 38+5 haftalık hamileyim. Ama dün doktor kontrolüne gittim çocuk 39+3 haftalık çıktı😅doktorum doğumuma maksimum 1 hafta kaldığını söyledi🥺aşırı stressliyim, ilk doğumum
erva_ PregnantLady ben rüyamda nişanim geldi diye uyandım şimdi ama gelen giden yok karnım hala çok sert adet ağrısı gibi ağrı bende de çok yoğun bacağıma vuruyor hatta
PregnantLady SabinaKenan9 o gün doğuma gittim nişanım geldikten sonra hastanede suyumda geldi benim ilk doğumum sezeryandı bunu normal denicektik 14 saat sancı çektim 8 cm açılmam da oldu ama bebiş kafasını kanala yamuk yerleştirmiş ilerlemeyince doktorda artık ilerlemiyor beklerim ben ama boşa sancı çekeceksin dedi sezeryana alındım 🥰
Medinedogru03 erva_ ya aynen ya çok sık olmaya başladı 5 10 dk da Bi kasılıyorum öyle, bnde böyle bir post açmıştım 3 gündür falan devam ediyo bugün doktorunu aricam artık 38+5 bnde
erva_ Medinedogru03 arayınca bana da bir bilgi verir misin? bişi olcak diye korkuyorum ona göre bende hastaneye gideyim
PregnantLady erva_ o gün doğuma gittim nişanım geldikten sonra hastanede suyumda geldi benim ilk doğumum sezeryandı bunu normal denicektik 14 saat sancı çektim 8 cm açılmam da oldu ama bebiş kafasını kanala yamuk yerleştirmiş ilerlemeyince doktorda artık ilerlemiyor beklerim ben ama boşa sancı çekeceksin dedi sezeryana alındım 🥰
Medinedogru03 erva_ cnm Bn aradım perşembe gidicem bakacaklar monitörle valla turkceside böle mi deniliyo bilmiomda bn fransadanım yani sancı kontrol edecekler işte anladın 🤣 bakacaklar artık