Gamze_048 Kizlar acayip midem ,kursagim yaniyor sanki ates fiskiriyor yukariya doğru 😭 gebelikte Sade maden suyu icsem bir zarari varmi yada günde kacta icmeliyim onerileriniz neler ?
Nill_ Gamze_048 zararı yok günde bir sade soda faydalı diye biliyorum ben az su ile karıstırıp içiyorum valla günde iki tane. Geçmiyor ama ne yesem ne içsem daha felaket 🤣
Pisicik6 Gamze_048 gaviscon şurup hamilelikte serbest çok etki ediyor tavsiye ederim doğal hiçbir şey işe yaramıyor bazen
Gamze_048 Evet gecmiyor gecici sureligine rahatlatiyor sonra yine felakettt😭 simdiye kadar içmedim zarari vardir diye sut ictim yogurt falan yedim ama yogurt yediğim zaman mide bulantisi yapti bu sefer
PregnantLady Gamze_048 gaviscon içebilirsin ben 38+3üm kaç şişe gaviscon bitirdim hatırlamıyorum sen de 10 ben diyim 20😂
PregnantLady Gamze_048 hayır zaten gaviscon hamileler için kullanılıyor daha çok, doktorum bana kafana bile diyebilirsin bir sorunu yok demişti diğer gebeliğimde de hep onu kullandım bir sorun yaşamadım yoksa midem hep ağzıma geliyordu ne sıcak bişry yiyebiliyordum ne ekşi
Simgesell34 Gamze_048 canım günde 1 adet yeterli maden suyu benimde oluyor. sade Falım sakız çiğnemek iyi geliyor dene istersen
Lilipadq Gamze_048 ben de benzer şikayetlerden dolayı doktoruma sorduğumda rennie duo şurup yazdı. Doktoruna sorun hamilelerin de kullanabildiği şuruplar var size uygun olanını reçete etsin yoksa başka türlü geçmiyor
Gamze_048 Bayram tatilinden sonra kontrolum var mide yanmasini soylicem doktora , onerileriniz icin tesekkur ederim kizlar 🌺😊
Zeynepkrkytlli Gamze_048 zaten gebelikte günde 1tane içilmesi tavsiye ediliyor Ama soda değil maden suyu Ben hiç sevmiyorum içemiyorum ama benim de midem deli gibi yaniyo 31+6yiz bu arada